Ahoj potřebuju program na vytvoření obalu ale aby ten obal šel uložit do jpeg, stáhnul jsem si asi 10 programu a žádný nešel uložit tak prosím jesli nějaký program znáte tak prosim dejte jsem link děkuji.
24 led 2014, 11:04
Sensor
Helper
Re: program na vytvoření obalu
tak ten obal ulož v jiným formátu a pak ho otevři třeba v malování a tam si ho dej uložit v jpeg nebo to ti taky nejde?
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
nejde všechny programy které jsem stáhnul, ukládali do svého formátu takže stím nic dělat nejde, v malování jsem to škoušel vtom to otevřít nejde, jetu jen jediná možnost najít program co ukládá do normalních formátu.
25 led 2014, 02:06
nfsmaniac
V.I.P.
Re: program na vytvoření obalu
Nevím, jaký obal a hlavně pro jaké účely ten JPEG chceš (někomu jsi udělal obal, ale nechceš, aby ti ho upravil?). Pokud by šlo jen o to, že ten obal někomu pošleš a ten dotyčný by si ho třeba jen chtěl vytisknout, napadlo mě ho pomocí nějakého programu (Adobe Acrobat, PDFCreator) "vytisknout" do PDF.
Jinak možná by šel pak třeba i z toho PDF ten obal v JPEG nějak dostat.
_________________ Budete-li mít jakýkoli problém nebo dotaz, stačí mi napsat SZ.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru