fastshare
Zobrazit téma - Zamrzání xboxu
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 10:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 
 Zamrzání xboxu 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Zamrzání xboxu

zdravím, mám problém.. Xbox mám již asi rok, starší kupovaný a nebyl s ním vůbec žadný problém. Nechal jsem si udělat RGH a xbox stále běžel bez problému asi měsíc, ale po nainstalováni GTA V a odehrání několika hodin mi začala hra zamrzat. nejdříve jen u GTA a u ostatních her jel v pohodě, později se začala přidávat jedna hra po druhé až dokud nezačal zamrzat i v menu. Někdy pouze zamrzne, jindy zamrzne s tím, že se uplně rozhodí celý obraz. Nechal jsem si xbox opravit (přeinstalování dashboardu) a vyzkoušel jsem to na GTA V opět. zase jelo vše jak mělo, ale po 2 a pul hodinách hraní opět stejná chyba a opět už i v menu zamrza. Děkuji za každou radu.

09 bře 2014, 17:34
Private
Private

Příspěvek Re: Zamrzání xboxu

Může být špatný HDD.

11 bře 2014, 18:47
Private
Private

Podle mě chyba Hardware. Možný že se ti to přehřívá kvůli tomu RGH. Pokud zamrzá hned po zapnutí tak HDD nebo základní deska.

13 bře 2014, 00:12
Private
Private

Někdy právě najede a chvilku běží a až po chvíli zamrzne a pak už nechce třeba ani načíst, nebo načte až zase po delší době a zase zamrzne po chvíli

13 bře 2014, 19:28
Private
Private

No tak se dej na modlení. Tohle mi také dělalo a nakonec definitivní zámrz po asi 3 měsících občasného zamrzní a bylo po xboxu! Toto je bohužel neopravitelné, nebo spíše dnes už opravitelné je, ale cenově zbytečné náklady! Začni si odkládat radši na nový xbox! Z toho co jsem se od tebe dočetl by to mohla být porucha RROD .............

13 bře 2014, 20:31
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]