Ahoj..
Zjistil jsem, že mně je šmírovaná plocha. Vím že existuje mnoho programů jak přenést "všechno" z plochy na jiný počítač. Dokonce jsou snad i softy, co pořizují nahrávku všeho, co uživatel na PC dělá. Ale to se musí někam ukládat a pochybuji že do nějakého souboru na lokál.. Chci se zeptat, jak tento prográmek odhalit ? Spekuluji že musí být něco na lokále nainstalovcáno. Ale třeba taky ne, já nevím. Existuje nějaký skener který by toto odhlalil ? Všude máme nainstalovaný DameWare softík, ale ten to v základu asi neumožnuje..
Ještě jeden dotaz: jak zjistit, repsektive usvědčit člověka co má mojí poštovní schránku připojenou v outlooku ? Jeden borec mně čte maily a byl natolik debilní, že mně po telefonu přečetl mnou právě odeslaný mail - jasně, ne tomu kolegovi určený ..
. Oboje mně vadí, jak to že jsem v práci šmírován, tak to že mně někdo čte maily..
Co jsem udělal, že jsem kamarádce napsal mail, ale oslovoval jsem toho čůráka šmíráka, což muselo být pro něj mega mazec..
Kámošce jsem se potom omluvil s tím, aby ignorovala předchozí mail ..
Jen ještě že na exchange do administrace nemám přístup, tam by to šlo zjistit hned..
Paranoidní nejsem... bohužel ..
Kdyby někoho něco napadlo .. Děkuji předem
Petr