_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
Jenom dodám, že to stahuješ na vlastní nebezpečí. Tím nemyslím to, že by tam byl nějaký virus nebo že by to byl špatný upload. Seraphimovy uploady jsou vždy kvalitní a 100% funkční, akorát narážím na to, že ten remaster je jedna velká katastrofa plná bugů a nedodělků. Mnohem lepší je hrát originální hry spolu s nějakými modifikacemi, které upravují grafiku mnohem lépe než remastery.
14 lis 2021, 13:52
slleeper2
Private 1 st class
Re: GTA trilogy
Já mám komplet všechny GTA až na remaster original a Vice City, na které mám největší chuť za boha nemůžu rozjet, tak aby bylo hratelné.. proto chci zkusit VC remaster
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru