|
Právě je 05 úno 2025, 17:52
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada PRO
|
Autor |
Zpráva |
gizmoo
Corporal
Registrován: 25 led 2009, 21:23 Příspěvky: 79 Bydliště: morava ...
|
TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada PRO
TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada PRO CZ 15 obsah : setup(iso) + serial + aktiv + knihovny velikost : 1.21GBCitace: TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada PRO CZ 15 :
Navrhnout Váš vysněný dům, byt a zahradu s terasou nebylo nikdy tak snadné. Postavte nový dům s pomocí průvodce, který Vám nabídne základní půdorysy s možností úpravy rozměrů. Přizpůsobte zdi interiéru a exteriéru pomocí rychlého vkládání a možné změny jejich polohy a barev. Váš půdorys můžete kreslit také zcela dle své fantazie nebo trasováním Vašeho stávajícího půdorysu. Vložte do vytvořeného interiéru nábytek, světla, obrazy, krb a změňte jejich rozměry a barvu dle Vašich představ. Pohrajte si s povrchovými úpravami zdí, podlah, stropů, oken, dveří atd. tak, aby Vám návrh pomohl co nejvíce se přiblížit výsledné realizaci. Před domem si navrhněte úpravu terénu s rozmístěním rostlin a dřevin. Terasu si můžete následně navrhnout s ohledem na polohu Slunce a místo, kde budete mít pěkný výhled do zahrady. Prezentujte svůj vysněný dům nebo zahradu ve 2D půdorysu, 3D pohledu, ve 3D fotorealistickém zobrazení a virtuální prohlídku ukažte rodině a přátelům. Program je nabízen kompletně v české verzi s českým manuálem (bonus 7,500 encyklopedie rostlin a dřevin s latinskými názvy v angličtině).
Produkty z řady TurboFLOORPLAN™ nabízejí kompletní řešení pro návrh domu, interiéru a zahrady. V programu máte možnost využívat jednoduše ovladatelné nástroje pro vytvoření půdorysu nebo 3D pohledu na svůj vlastní návrh, i když nemáte žádné předcházející zkušenosti s kreslením na počítači. Snadné ovládání Rychlý výsledek! - Bez potřebných zkušeností!
Síla & Výkon Tisíce jednoduchých profesionálních návrhářských nástrojů. Vše v jednom, 2D a 3D Dům, Interiér i Zahrada Vše co si potřebujete představit, navrhnout a postavit. Fotorealistické 3D zobrazení a fantastické pohledy Vstupte do vašeho návrhu a projděte se v něm, proleťte se kolem, prohlédněte si okolí a nastavte si prohlídku dle vlastních požadavků.
Návrh domu, bytu, přestavba, interiér Kuchyně a koupelny Zahrada a terasa Kompletní návrh venkovních prostor - zahradní architektura, dřevěné terasy, zahradní domky, terén, cestičky, ploty, brány, besídky a další Situační plán Odhad nákladů a další Navrhněte a zobrazte svůj dům ve fotorealistickém 3D Automatické nástroje a průvodce pro stavbu a návrh domu, vytvoření podlah a podlaží, kuchyně, koupelny, dřevěné terasy, zahradní domky, výběr materiálů, barev a další Výběr materiálů – s jednoduchou změnou barvy zdí, květin, dřevin Více než 10 000 prvků v databázi Více než 7 500 reálných rostlin v databázi Encyklopedie rostlin s vyhledávačem Vizualizace růstu rostlin podle let a vzhledu dle ročních období Import fotografií rostlin, lidí a vašeho domu Přesné zaměření a odhad nákladů
Naposledy upravil nfsmaniac dne 24 čer 2014, 10:26, celkově upraveno 1 |
odstraněny mrtvé linky; přepsán "CZshare.com" na "Sdilej.cz" |
|
01 kvě 2013, 14:41 |
|
|
vax3
Private
|
Re: TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada PRO
Tak nevím, kde se stala chyba, při instalaci mi vyhodí hlášku ať odinstaluji předchozí verzi. Ale já ho nikdy neměl nainstalovaný. Zkoušel jsem to i jako administrátor a je to pořád stejné.
|
23 kvě 2013, 17:40 |
|
|
Legio IX
Private 1 st class
|
Re: TurboFLOORPLAN Dům & Interiér & Zahrada PRO
Soubor cislo 2 byl smazán, nemůze to nahodit nekdo znovu? Wax3 - hele, delal mi to corel, skoncil jsem s tim, ze jsem preinstaloval system
_________________ Trvá celý život, než se naučíš zemřít.
|
11 čer 2024, 21:06 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|