fastshare
Zobrazit téma - Mentalista / The Mentalist / CZ koš
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 01:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Mentalista / The Mentalist / CZ koš 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Mentalista / The Mentalist / CZ

Tak to je škoda..... :(

27 říj 2013, 00:20
Private
Private

Další díly jsou tady

30 říj 2013, 13:46
Sergeant
Sergeant

ahoj nemate nekdo dily co davaj ted na markize? tam jede serie ktera myslim jeste neni v CZ.
mela by to byt 5 serie.

30 říj 2013, 20:12
Private
Private

Dotaz prosím a od dílu 4x17 v cz dal neni nic jen s titulkama?? neví někdo ? Dík..

05 pro 2013, 00:07
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Ano, přesně tak. Nova už cca 2 roky přerušuje vysílání zahraničních seriálů, podle potřeby odvysílat svoje vlastní a to v jakékoliv části sériie. Poslední sérii Dr. House tak například vysílali dokonce na třikrát, čímž si taky na několikrát uzurpuje pro sebe popularitu daného seriálu. Děje se tak bez upozornění, čímž k obrazovkám "propašuje" další týden ve stejný čas pár diváků navíc pro svoji tvorbu. Naopak "návrat" zahraničního seriálu je poměrně propagován.

Bože, fakt jsem to zvládl napsat takhle korektně? :D Původně jsem chtěl napsat něco o tom, že místo dobrej seriálů tam rvou vlastní nekoukatelný blitky.

05 pro 2013, 16:11
Corporal
Corporal

Tony-Z :)

Gigabyte GA-Z68XP-UD4, Intel i7 2600K, Gigabyte R9 280X, Corsair Vengeance 8GB, SSD Kingston HyperX 120GB, WD CaviarBlack 1TB, WD CaviarGreen 2TB 2x, CoolerMaster 850W, CoolerMaster Storm Trooper, SyncMaster XL2370HD, Sound Blaster Recon 3D, Logitech Z906, X4, Razer Imperator

05 pro 2013, 18:49
Private 1 st class
Private 1 st class

Tony-Z píše:
Ano, přesně tak. Nova už cca 2 roky přerušuje vysílání zahraničních seriálů, podle potřeby odvysílat svoje vlastní a to v jakékoliv části sériie. Poslední sérii Dr. House tak například vysílali dokonce na třikrát, čímž si taky na několikrát uzurpuje pro sebe popularitu daného seriálu. Děje se tak bez upozornění, čímž k obrazovkám "propašuje" další týden ve stejný čas pár diváků navíc pro svoji tvorbu. Naopak "návrat" zahraničního seriálu je poměrně propagován.

Bože, fakt jsem to zvládl napsat takhle korektně? :D Původně jsem chtěl napsat něco o tom, že místo dobrej seriálů tam rvou vlastní nekoukatelný blitky.

Máš můj naprostý souhlas hlavně s těma blitkama

06 pro 2013, 11:15
Private
Private

Všiml jsem si, že začali s pokračováním čtvrté řady minulou středu v 21.20 hod. Neodchytil to náhodou někdo?

16 led 2014, 10:27
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]