|
Právě je 08 úno 2025, 00:01
|
Hvězdná brána / Stargate / CZ, EN
|
Autor |
Zpráva |
james999
Private 2 nd class
Registrován: 10 bře 2007, 23:48 Příspěvky: 41 Bydliště: .:: Dolar.Chytrak.cz ::.
|
Hvězdná brána / Stargate / CZ, EN
Hvězdná brána/Stargate SG 1 -1.sezona (1997-1998) HIGH QUALITY VIDEO (720p), MULTILANGUAGE AUDIO & SUBTITLES (EN,CZ) SOURCE: FACTORY ORIGINAL DVD9 + CZ menu, audio & Subtitles addedVÝSOCE KVALITNÍ VIDEO (720p), MULTI AUDIO & TITULKY (EN,CZ) ZDROJ: ORIGINALNI DVD9 + CZ menu, audio & titulky přidányINFO: Seriálové pokračování slavného sci-fi filmu stejného názvu. Po dalším objevu Daniela Jacksona je zjištěno, že pomocí hvězdné brány je možné cestovat i na jiné planety. Americká armáda proto zřídí několik týmů pojmenovaných SG, které mají za úkol planety prozkoumat a pokud možno s jejími obyvateli navázat přátelské vztahy. Bojují také proti mimozemské civilizaci, která zotročuje planety, pátrají po původu hvězdných bran a snaží se vymanit z vlivu zkorumpovaných politiků, kteří chtějí bránu využívat kvůli vlastnímu prospěchu. ![Hvězdná brána / Stargate / CZ, EN](http://stargate-sg1.sff.cz/img/epizody/1/season1.jpg) galerie obrázku linky jsou zaměnitelné / links are interchangeable HESLO / PASSWORD Linky - Storage.to (35GB in 392 files) HotFile.com - folder (35GB in 392 files) FileFactory.com - folder (35GB in 392 files) Megaupload.com - folder (35GB in 392 files) Rapidshare.com - folder (35GB in 392 files)
_________________ pokud něco nejede kontaktujte mě přez SZ nezapomente uvezt co nejede nejlíp citujte cely příspěvek
výprodej levných prémiových účtů RapidShare.com, MegaUplad.com, Storage.to, HotFile.com, Netload.in a dalších pište SZ
Pokud neni uvedeno jinak u filmů >> jedná se vždy o kvalitní DVD Ripy
Naposledy upravil james999 dne 04 črc 2009, 15:21, celkově upraveno 1
|
26 dub 2009, 22:54 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
james999
Private 2 nd class
Registrován: 10 bře 2007, 23:48 Příspěvky: 41 Bydliště: .:: Dolar.Chytrak.cz ::.
|
Re: Hvězdná brána / Stargate / CZ, EN
Hvězdná brána / Stargate SG 1 - 2.sezona (1998-1999) HIGH QUALITY VIDEO (720p), MULTILANGUAGE AUDIO & SUBTITLES (EN,CZ) SOURCE: FACTORY ORIGINAL DVD9 + CZ menu, audio & Subtitles addedVÝSOCE KVALITNÍ VIDEO (720p), MULTI AUDIO & TITULKY (EN,CZ) ZDROJ: ORIGINALNI DVD9 + CZ menu, audio & titulky přidányINFO: Seriálové pokračování slavného sci-fi filmu stejného názvu. Po dalším objevu Daniela Jacksona je zjištěno, že pomocí hvězdné brány je možné cestovat i na jiné planety. Americká armáda proto zřídí několik týmů pojmenovaných SG, které mají za úkol planety prozkoumat a pokud možno s jejími obyvateli navázat přátelské vztahy. Bojují také proti mimozemské civilizaci, která zotročuje planety, pátrají po původu hvězdných bran a snaží se vymanit z vlivu zkorumpovaných politiků, kteří chtějí bránu využívat kvůli vlastnímu prospěchu.![Re: Hvězdná brána / Stargate / CZ, EN](http://stargate-sg1.sff.cz/img/epizody/2/season2.jpg) HESLO / PASSWORD Megaupload.com - folder (36GB in 392 files) Rapidshare.com - folder (36GB in 392 files) llinky jsou zaměnitelné / links are interchangeable DVD1 Megaupload.com (68x95MB + 1x28MB) DVD cover / obal DVD2 Megaupload.com (85x95MB + 1x86MB) covers included / obaly přiloženy TAK BOHUZIAL JE TAM CHYBA TU JE OSPRAVEDLNENIE OD AUTORA A OPRAVA: Přece jen jsem objevil malou chybičku. V menu volby epizod nejde šipkami skočit zpět na 1. tlačítko epizody (Závislost - Need). A to jak v českém, tak v anglickém menu. Opravené IFO soubory dávám na tracker.staci prepisat jestvujuce vob a ifo Omlouvám se. DVD2-oprava Megaupload.com (3x95MB + 1x6MB) DVD3 Megaupload.com (84x95MB + 1x64MB) DVD4 Megaupload.com (73x95MB + 1x86MB) DVD5 Megaupload.com (72x95MB + 1x70MB) DVD1 Rapidshare.com (68x95MB + 1x28MB) DVD2 Rapidshare.com (85x95MB + 1x86MB) covers included / obaly přiloženy TAK BOHUZIAL JE TAM CHYBA TU JE OSPRAVEDLNENIE OD AUTORA A OPRAVA: Přece jen jsem objevil malou chybičku. V menu volby epizod nejde šipkami skočit zpět na 1. tlačítko epizody (Závislost - Need). A to jak v českém, tak v anglickém menu. Opravené IFO soubory dávám na tracker.staci prepisat jestvujuce vob a ifo Omlouvám se. DVD2-oprava Rapidshare.com (3x95MB + 1x6MB) DVD3 Rapidshare.com (84x95MB + 1x64MB) DVD4 Rapidshare.com (73x95MB + 1x86MB) DVD5 Rapidshare.com (72x95MB + 1x70MB)
_________________ pokud něco nejede kontaktujte mě přez SZ nezapomente uvezt co nejede nejlíp citujte cely příspěvek
výprodej levných prémiových účtů RapidShare.com, MegaUplad.com, Storage.to, HotFile.com, Netload.in a dalších pište SZ
|
26 dub 2009, 22:55 |
|
james999
Private 2 nd class
|
Hvězdná brána / Stargate SG 1 - 3.sezona (1999-2000) HIGH QUALITY VIDEO (720p), MULTILANGUAGE AUDIO & SUBTITLES (EN,CZ) SOURCE: FACTORY ORIGINAL DVD9 + CZ menu, audio & Subtitles addedVÝSOCE KVALITNÍ VIDEO (720p), MULTI AUDIO & TITULKY (EN,CZ) ZDROJ: ORIGINALNI DVD9 + CZ menu, audio & titulky přidányINFO: Seriálové pokračování slavného sci-fi filmu stejného názvu. Po dalším objevu Daniela Jacksona je zjištěno, že pomocí hvězdné brány je možné cestovat i na jiné planety. Americká armáda proto zřídí několik týmů pojmenovaných SG, které mají za úkol planety prozkoumat a pokud možno s jejími obyvateli navázat přátelské vztahy. Bojují také proti mimozemské civilizaci, která zotročuje planety, pátrají po původu hvězdných bran a snaží se vymanit z vlivu zkorumpovaných politiků, kteří chtějí bránu využívat kvůli vlastnímu prospěchu. HESLO / PASSWORD Megaupload.com - folder (42GB in 482 files) Rapidshare.com - folder (42GB in 482 files) llinky jsou zaměnitelné / links are interchangeable DVD1 Megaupload.com (79x93MB + 1x30MB) DVD2 Megaupload.com (78x93MB + 1x27MB) DVD3 Megaupload.com (80x93MB + 1x87MB) DVD4 Megaupload.com (80x93MB + 1x12MB) DVD5 Megaupload.com (78x93MB + 1x64MB) DVD6 Megaupload.com (80x93MB + 1x43MB) DVD1 Rapidshare.com (79x93MB + 1x30MB) DVD2 Rapidshare.com (78x93MB + 1x27MB) DVD3 Rapidshare.com (80x93MB + 1x87MB) DVD4 Rapidshare.com (80x93MB + 1x12MB) DVD5 Rapidshare.com (78x93MB + 1x64MB) DVD6 Rapidshare.com (80x93MB + 1x43MB)
|
26 dub 2009, 22:56 |
|
james999
Private 2 nd class
|
jo budou dalši a dalši serie tohle co je tady dalo moc prace je to jednak 2x130GB nauploadovat to byla prace... jo připravuji se dalši jen mi tu nechtě misto at je to po hromadě
|
06 kvě 2009, 15:49 |
|
james999
Private 2 nd class
|
vidim to asi tak kdyz bude lepši stopa pro 4 a 5 řadu tak z tim pohnem... ted se pripravuje SGA bude jeste v lepši kvalitě :-D
|
06 kvě 2009, 22:22 |
|
james999
Private 2 nd class
|
myslim tim ze sg1 je z roku 98 99 co jsem tu dal a sga je o o par novějši jednak kvalita nahravani uz je lepši o poznani...
|
07 kvě 2009, 15:05 |
|
PAJASS101
Private
|
Zdravim, stahnul sem si první sérii a musim říct že otřesná kvalita. Mluvim teda o tom z megauploadu. Mam celou SG v DivX a chtěl sem si jí pořídit v DVD kvalitě. Po zhlédnutí jsem zjistil, že že můj původní DivX je mnohem kvalitnější než tohle "DVD". Nevim jestli si šetřil na velikosti na úkor kvality. Jestli někdo shání SG v HD kvalitě, tady to určitě nenajde.
|
09 čer 2009, 07:36 |
|
james999
Private 2 nd class
|
hele co chces po starem serialu ktery byl vysilan v 90tych letech? jak najdeš lepši kvalitu na dvd z tak krasně propracovanym menu a cz i en zvukovou stopou tak pošli linka
|
09 čer 2009, 15:57 |
|
laborcatko
Private
|
ahoj pajass, tiež mám rada zvukovú a hlavne obrazovú kvalitu pri veciach, ktoré musím mať ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , no a nebuď na jamesa zlý, dal do toho veľký kusisko práce a má pravdu, je to už dosť starý seriál, zohnal, čo mohol aby sa o to podelil....... a ver, že i ja som hľadala v lepšej...... ale nenašla, no prej ďalšie série sú už v kvalite ;) .........o a james zvuková eng je skvelá, menu je bomba predstav si sg1 z tej doby ako zvuk starej platne, ktorý pre fajnšmekrov je nezameniteľný s cd ;) a ak si zohnal lepšiu kvalitu obrazu pajass ako tvrdíš, tak to sem hoď, ať potešíš fandov sg.... na toto fakt nemám : a k tomu jak tam čítam: "Bohužel balení, i když v krásnem sběratelském boxu, neobsahuje české titulky, ani český dabing." tak je to dosť veľká škoda, český dabing je fakt skvelý........ takže jamess vrelé díky ti a čakám taktiež poslušne na ďalšie série
|
13 čer 2009, 13:01 |
|
james999
Private 2 nd class
|
tohle sice trefil ale najdi mi obchudek kde to prodavaj Tuto položku momentálně připravujeme, nelze ji doposud objednávat. Datum zahájení prodeje distributor zatím nezveřejnil.ta cena je je napsana jen jako lakadlo fandové SG dobře vědi ze kompletni baliček nevyšel zatim v CZ ani jeste dlouho nevyjde. A co se tyče mé práce ... ja pouze upload :-D všehny zásluhy a pochvaly patri kamaradovi (nechce zveřejnovat svou identitu) ktery se z tim popral a pripravil 3 serie kdyz budou dalši hotovy nahrajem zas :-D
|
13 čer 2009, 14:06 |
|
james999
Private 2 nd class
|
|
04 črc 2009, 15:21 |
|
Rudeboy 1905
Helper
|
Ahoj Jamesi chci se zeptat již dlouho na tomhle topicu se neobjevili nic nového, chci se zeptat je nějaká naděje že bychom se dočkali pokračování těchto skvělých uploadů? Či zda je možné nějak pomoci.
|
25 bře 2010, 08:43 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|