bulit.sven píše:
Vlastním originální Windows 7 Home Premium 64bit verzi, jelikož pc už mám přes 3 roky, už nějak se mi zdá, že pc je nějaký pomalý
klíč mám na bedně, nikde jsem se nedočetl, jak by se mělo postupovat, třeba jsem jen špatně hledal.
jen jsem se dočetl jak udělat obnovu systému, že se windows vrátí do původního nastavení jak jsem ho kupoval
může někdo poradit jak to udělat, abych nenadělal paseku?
děkuji předem
Už jsi to vyřešil?
Pokud ne dej info:
Předpokládám že je to PC koupené jako sestava.
Pokud ano co je to zač (značka).Hotové sestavy a notebooky se už dlouho neprodávají s instalačním CD/DVD ale mají skrytý partition pro obnovu systemu do továrního nastavení (recovery)U jednotlivých značek se klávesová zkratka liší.
další možnost je stáhnout si nějaký obraz disku WIN 7 a přeinstalovat. Nevidím ale důvod jak zde radí formátovat všechny disky ani oddíly. Nemusíš ani formátovat oddíl na který budeš instalovat. Ona se ti totiž pak vytvoří při instalu složka "windows.old", z které si budeš moct zkopírovat z dokumentú a jiných systémovích složek svoje puvodní soubory a i některý programy. (ne všechny programy pak fungují korektně a osobně doporučuji nový instal)
Na 99% pokud si stáhneš iso instalačku nových win 7 stávající cd klíč nebude fungovat.
Pokud jsi opravdu problem nevyřešil dej vědět dám ti funkční instal Win 7 all in one (všechny verze) včetně návodu instalu a loaderu pro aktivaci, který používám již od začátku a nemám s tím problém včetně spuštěných aktualizací " Windows update"