fastshare
Zobrazit téma - Anonymus OS Jak instalace?
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 06:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvek: 1 ] 
 Anonymus OS Jak instalace? 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Příspěvek Re: Anonymus OS Jak instalace?

Pokud zalovíš na internetových diskuzích,hojně se dočteš o časované bombě uvnitř OS.... Já ho měl cca měsíc naistalovanej v kompu po jeho vydání a hromadě železa se nechtělo jet na 100% + bylo my záhadou,proč jsem měl neustále vytížený procík na 60-70 %.... No pak se začlo na Linux portálech objevovat čtivo a mě došlo,proč je ten procík tak vytíženej :D :D :D :D Tak šel do kytek a doufám,že o tomhle Danajském daru od Anonymus již nic neuslyším....
A ted po roce (nebo už dvou???) se objevíš s tímhle.Jediný co jsem ocenil byla možnost sosat zadara wifi od tří sousedů,takže jsem to využíval jak to šlo :D :D :D Ale to vlastně nakonec umí skoro každý distro Linuxu,pokud stáhneš správnej nástrojovej balík...
Kupříkladu já jsem si klasický Ubuntu přetvořil na Ubuntu Studio a na hrátky s mixama či samplování super+ midi keybord a pár prográmků a máš to lepší jak kapelu /)
Radím ti,vykašli se na Anonymus OS a raději si přetvoř nějaký distro k obrazu svýmu,bez rizika že ti benga zaklepou na dveře s prosbou o návštěvu jejich oddělení a přátelský pohovor u kávičky na téma ... Vaše aktivita na síti

CPU : Xeon E5-2670v1
MB : Intel X79Siler
RAM : Micron ECC 32 GB
GPU : Sapphire Radeon R9 380X NITRO

12 bře 2013, 22:56
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]