Dobrý den.Chtěl bych poprosit o radu.Můj počítač běží zcela bez problémů do chvíle,než se přihlásím na můj mail.Pokud se přihlásí někdo jiný nebo nikdo,nic se neděje.Grafiku mám novou,teplota jader nepřesáhne 46 stupňů.Pařím hry a cokoliv jiného a nic se neděje.Když chci kuknout na mé e-maily tak cca 2-5 minut a lehne pc.Někdy se zobrazí hláška zda chci spustit nouzový režim,někdy nic a všechno naběhne zpátky a dokonce i na poslední stránku mozilly,kde jsem byl.Kdybych to neviděl tak tomu nevěřím.Mám zakletý mail? :-)
20 bře 2013, 19:29
Tomasak
Master Sergant
Re: Na e-mailech padá Win 7
Spis bych tipoval ze muzes mit zavirovanej email a nebo komp a reaguje pouze na tvuj email
20 bře 2013, 20:58
thoom
Helper
Re: Na e-mailech padá Win 7
Zkusil jsi se na svůj mail přihlásit na jiným Pc? Pokud ano a funguje problém je v počítači pak bych projel Pc nějakým prográmkem na odstranění spyware, malware, adware, trójské koně. ( Malwarebytes' Anti-Malware, Spybot - Search & Destroy), odstranit cookie, vyčistit registry (CCleaner). Pokud i na jiným Pc máš stejný problém kontaktoval bych správce, kde máš mail.
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru