fastshare
Zobrazit téma - Nenalezana Wifi
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 09:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 Nenalezana Wifi 
Autor Zpráva
Helper
Helper

Příspěvek Re: Nenalezana Wifi

čau, ta druhá anténa je určitě bluetooth, ale ve fyzickém poškození antény bych problém neviděl, spíš v ovladači. Zkontroloval jsi, zda není wifi pouze zakázaná ? Ovládací panely-síť a internet-centrum síťových připojení a sdílení a vlevo v nabídce - "změnit nastavení adaptéru". Po rozkliku by jsi měl vidět adaptér wifi a zda je zakázaný/povolený/aktivní/neaktivní. Jestli je povolený a net stejně nejde, máš možnost se píchnout kabelem do routeru ? Jestli jo, stáhni a nainstaluj tenhle program, vlož crack a spusť scan na ovladače, najde ti to několik a ty pak nainstaluj. Je dost možné, že máš jinou verzi ovladače - atheros, broadcom...a ten program by to měl za tebe vyřešit, pak restartuj pc

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

crack

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

17 bře 2013, 09:15
Moderátor
Moderátor

Hele, napadlo mne asi blbý řešení, ale někdy pomůže.. Zkusil jsi bod obnovení??

17 bře 2013, 21:28
Master Sergant
Master Sergant

Zdravím tě,stávalo se mi tak 3x týdně,že jsem byl OUT --- ani ve správci připojen jsem í neviděl svůj wifi router,takže restart modemu od UPC a wifi routeru od Bellkinu.NA pc jsem hodil wifi dongle od D-Linku D-125.Několikráte jsem se snažil to nějak napravit,ale pořád stejný problém.Pak jsem na jedné diskusi narazil na téma kolem Bellkinu a jejich wifi roterů.... No co mám povídat.Samozřejmně jsem tam svůj model našel mezi těmi,co jsou se starým firmwarem na prd.Takže jsem se odhodlal k aktualizaci FW ale... šlo to až snad na 8mý pokus a poté jsem byl úplně paf z toho,že není nikde vidět můj Default... Takže jsem myslel,že wifi router půjde na smetiště,ale nebylo třeba.Našel jsem(díky za mobilní internet) článek s odkazy na pár programů,co řeší problémy s aktualizovaným wifi routerem.TAkže jsem postupoval dle návodu a konečně vše ok.
Sice díky tomu,že prý UPC se nechce moc kamarádit s mým wifi routerem a to celé podtrhuje ten dongle na pc,tak mě cca 3x týdně stejně internet spadne-technik se mě snažil uchlácholit řečma o masce a podmasce sítě,DNS atd... no problé je stejně pořád,ale restart modemu to řeší.Musím podotknout,že tak děje převážně tehdy,když já sosám data do kompu a manželka prohání tablet po síti.
Netuším co máš za router,ale možná bych hledal problém v něm.Mě to pomohlo.

CPU : Xeon E5-2670v1
MB : Intel X79Siler
RAM : Micron ECC 32 GB
GPU : Sapphire Radeon R9 380X NITRO

17 bře 2013, 22:21
Master Sergant
Master Sergant

Hm.... tak ted už je to vcelku obšírnější info--- :D :D :D
Možná-podotýkám -možná najdi poslední ovladač k té wifině.Můj D-125 s ovladači z CZ stránek byl hodně hodně starý a po reinstalu ovladače z US stránek D Linku ted jede bezvadně.A co se sousedovic wifi týká...nebud tak prudérní,já díky UBUNTU v tuningovém provedení sosám občas taky od nich... Sice to nebylo úplně hned,to heslo k sousedce se louskalo víc jak 4 hodiny neb ho měla vcelku i dobrý,ale u ostatních ta defaultní kombinace 1 2 3 4 zabrala hned :D :D :D

CPU : Xeon E5-2670v1
MB : Intel X79Siler
RAM : Micron ECC 32 GB
GPU : Sapphire Radeon R9 380X NITRO

17 bře 2013, 22:37
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]