Zdravím tě,stávalo se mi tak 3x týdně,že jsem byl OUT --- ani ve správci připojen jsem í neviděl svůj wifi router,takže restart modemu od UPC a wifi routeru od Bellkinu.NA pc jsem hodil wifi dongle od D-Linku D-125.Několikráte jsem se snažil to nějak napravit,ale pořád stejný problém.Pak jsem na jedné diskusi narazil na téma kolem Bellkinu a jejich wifi roterů.... No co mám povídat.Samozřejmně jsem tam svůj model našel mezi těmi,co jsou se starým firmwarem na prd.Takže jsem se odhodlal k aktualizaci FW ale... šlo to až snad na 8mý pokus a poté jsem byl úplně paf z toho,že není nikde vidět můj Default... Takže jsem myslel,že wifi router půjde na smetiště,ale nebylo třeba.Našel jsem(díky za mobilní internet) článek s odkazy na pár programů,co řeší problémy s aktualizovaným wifi routerem.TAkže jsem postupoval dle návodu a konečně vše ok.
Sice díky tomu,že prý UPC se nechce moc kamarádit s mým wifi routerem a to celé podtrhuje ten dongle na pc,tak mě cca 3x týdně stejně internet spadne-technik se mě snažil uchlácholit řečma o masce a podmasce sítě,DNS atd... no problé je stejně pořád,ale restart modemu to řeší.Musím podotknout,že tak děje převážně tehdy,když já sosám data do kompu a manželka prohání tablet po síti.
Netuším co máš za router,ale možná bych hledal problém v něm.Mě to pomohlo.