Zdravím pánové. Stal se mi menší problém. Někdo mi odcizil můj e-mail, což mi způsobilo dost velké problémy. Potřeboval bych e-mail získat zpátky, horší je, že mi změnil i kontrolní otázku, takže oficiálním způsobem to nepůjde. Našel by se někdo kdo by věděl jak se tam dostat? Možná bychom se mohli dohodnout i nějak skrz privátní zprávu.. Děkuji za každou odpověď.. je to pro mě velmi důležité.. někdo se mi mstí
16 bře 2013, 22:31
Xenn
Private
Re: E-mail hack
fortunabrutus píše:
Xenn píše:
Zdravím pánové. Stal se mi menší problém. Někdo mi odcizil můj e-mail, což mi způsobilo dost velké problémy. Potřeboval bych e-mail získat zpátky, horší je, že mi změnil i kontrolní otázku, takže oficiálním způsobem to nepůjde. Našel by se někdo kdo by věděl jak se tam dostat? Možná bychom se mohli dohodnout i nějak skrz privátní zprávu.. Děkuji za každou odpověď.. je to pro mě velmi důležité.. někdo se mi mstí
Kde Ho Máš Registrovaný ?
Na seznam.cz
16 bře 2013, 23:51
Xenn
Private
Existuje způsob jak ho získat zpět? Ten dotyčný mi ukradl i účet v jedné hře, díky získání e-mailu
Jednou mi taky ukradly email na Seznamu, zavolal sem na helpdesk a po pár kontrolních otázkách (poslední příchozí emaily, kam byly odesílány a podobně) mi heslo přenastavily
17 bře 2013, 12:42
Xenn
Private
Děkuji všem za ochotu.. myslel jsem spíše, něco jako hacknutí, byť vím, že to není zrovna dobrá věc.. nicméně on mi to zřejmě odcizil stejným způsobem
Udělám to asi tak jako to píše mirkas02, ale pokusím se s nimi sejít osobně, centrálu seznamu nemám daleko.. vím co můj e-mail obsahoval atp.. tak se s nima nějak pokusím domluvit.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru