|
Právě je 07 úno 2025, 05:16
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1
|
Autor |
Zpráva |
Frenki fon Diablo
Private
|
The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1
The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 UpdatePopis:The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ , nejlepčí pluginy který jsou optimalizovány pro českou verzi hry . Můj vlastní plugin zlatáky a pirátská jeskyn (není dodělaná dějová linie ale i tak stojí zato . Celý svět je přetexturovaný , hezčí oděvy , zbroje , nový npc a zvěř , v každým větším městě je banka a vše na vás mluvý česky .Hra vám ukousne z hárdisku 1.71 Gb ...... A perlička nakonec celou hru The ElderScrolls Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ nemusíte instalovat stačí rozbalyt na hardisk a dát si zástupce na plochu a hrát ....Možný problém s úkolem 9a. hrad Karstaag Pod hradem ledového obra Karstaaga je Riekling Krish, který mi nabídne, ze mne vezme dovnitř, pokud zabiji všechny Grahly. Po zabití Grahlů, ale Krish cestu neotevře. Chyba ve skriptu. Nejedná se o chybu v překladu. Jedná se o velmi vzácnou chybu, se kterou se mohou někteří hráči setkat.
Jak problém vyřešit V konzoli zadáte následující příkaz: CenterOnCell "Solstheim, Castle Karstaag, Banquet Hall" Tímto příkazem se teleportujete do místnosti, odkud můžete dál pokračovat v úkolu.Při načítání hry se objevý viz obrázek ![The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1](http://www.pchealth.wz.cz/projekt/uvo2.jpg) klikněte na YES to ALL Co v tomto vylepšení najdete v první řadě bych chtěl říci že toho je hodně . V první řadě je hra plně v češtině tedy i Bloodmon . Najdete zde Vylepšenou arénu v Vivecu u Vivecu pomocnici Laura Craft v každém velkém městě najdete banku a svuj dení plat v lokacích se nachází domácí zvířata děti v lokalitách teleportační prsten nové grafické rozhraní (celý svět je přetexturovaný tedy hezčí včetně npc) nové příjemnější zvuky vylepšený efekty kouzel krásná dohlednost ted už vydíte za jasného podnebí i 100 km a další vylepčení pro tuto hezkou hru Tyto pluginy nebo jak chcete módy jsem posbíral na netu a sladil jsem je.I moje maličkost (Frenki) přidala dva módy Zlaťáky a Ostrov blaha ten s lítostí dodneška nebyl dokončen . Dále přibylo ve hře mnoho dalších oběktů které vytvořily fanouškové této hry . Prostě je to hra moře možností a hlavně s volností pohybu , takže si tu můžete dělat co chcete . SCREEN: CZshare Share - Rapid HESLO: NENÍ POTŘEBA//mehon: » nefunkční link odstraněn «
Naposledy upravil Frenki fon Diablo dne 12 čer 2011, 21:11, celkově upraveno 2
|
15 srp 2009, 18:33 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Fantom19
Site Admin
|
Re: The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3
Téma bylo pročištěno od OT a spamu.Nyní sem patří pouze release či jiné nápomocné příspěvky.Máte-li: - problém se hrou (s jejím spuštěním, cracknutím, čímkoli), založte si topic v sekci "Hry - Help, hledám"
- nějaké připomínky ke hře, názor na hru, zkrátka cokoliv, o čem se dá diskutovat, pište do sekce. "Hry - Diskuse"
- jiný problém, kontaktujte mě přes SZ
Chcete-li: - nahlásit nefunkční linky, uciňte tak pomocí tlacítka
, nacházejícího se v pravém dolním rohu daného příspěvku - stahovat z jiného serveru, než jsou zde uvedené, zažádejte o reupload v sekci "Reuploady na přání"
_________________ [email protected]
|
25 pro 2013, 22:40 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|