fastshare
Zobrazit téma - Editace exe
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 14:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 
 Editace exe 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Editace exe

Zdravím.

Mám jeden exe soubor, jednoduchý program, žádná složitost.. Potřeboval bych v něm upravit jeden údaj. Je nějaký způsob jak editovat exe soubor ? Nějaký program, který by mi umožnil pozměnit jeden údaj? Dejme tomu, že v exe souboru je např. slovo "ahoj" a to bych potřeboval zaměnit např. na "čau".. Lze to?

07 črc 2013, 14:17
Lieutenant
Lieutenant

Příspěvek Re: Editace exe

TotalCommander...např.

Power Seasonic CORE GM-650 - 650W
SSD 1 : Samsung 860 EVO 1TB
SSD 2 : Samsung 870 QVO 1TB
GK MSI GeForce 1060 6GB

07 črc 2013, 15:18
Private
Private

To právě vytvoří z toho kodu takovou hatmatilku.. a v tom se nedá orientovat. Nicméně to tam někde určitě bude, ale není to spojené dohromady.. takže to je např. a h o j.. a to najít není lehké.. Co s tím?

07 črc 2013, 15:41
Lieutenant
Lieutenant

No dá se nastavit jazyk čtení.Zkus TC/Programy/Notepad++ (Hex...).popřípadě převod a syntaxe-(převod nedoporučuji) Přesně si to nevybavuji,nechci ti kecat..jednou jsem něco zkoušela a při zpětném převodu a uložení mi soubor nefungoval,proto nedoporučuji převádět.
Pokud je to samotná aplikace..možná by to šlo řešit dávkovým souborem..to jen uvažuji....:-)

Power Seasonic CORE GM-650 - 650W
SSD 1 : Samsung 860 EVO 1TB
SSD 2 : Samsung 870 QVO 1TB
GK MSI GeForce 1060 6GB

09 črc 2013, 06:38
V.I.P.
V.I.P.

Nejsem si jistý, ale třeba by něco šlo v programu Resource Hacker.
Jednou jsem v něm nějaký EXE upravoval a některé texty v něm šly upravovat.
Odkaz:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

09 črc 2013, 13:25
Private
Private

Tak jsem zkoušel ten hex v notepad ++ a nenašel jsem to co jsem potřeboval.. ten text co jsem hledal jsem si nechal převést na hex a dal najít.. nenašlo to nic. Není možný abych jenom jedno "slovo" nedokázal najít.. určitě nějaký způsob musí být.. Pak jsem zkoušel i ten resource hacker a ten mi ukáže jen ikonu toho programu a verzi.. nic víc v tom upravovat nemohu.

Věděli byste ještě o něčem co bych mohl zkusit?.. potřeboval bych pozměnit vážně jen jedno "slovo", které potřebuji.. ten program není nijak složitý.. a příjde mi fakt divný aby to nešlo editovat..

14 črc 2013, 15:38
Private 2 nd class
Private 2 nd class

čau. program Resource Hacker je ze začátku trochu složitější. Ale sám sem ho pužíval na překlad exe souborů z aj do cz a ve většině případů to jde. Jen je potřeba se v programu zorientovat.
Používal jsem tento návod

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

a přidávám ještě češtinu. která mi manipulaci s tímto programem někdy dost ulehčila

14 črc 2013, 15:55
Private
Private

hovado161 píše:
čau. program Resource Hacker je ze začátku trochu složitější. Ale sám sem ho pužíval na překlad exe souborů z aj do cz a ve většině případů to jde. Jen je potřeba se v programu zorientovat.
Používal jsem tento návod

a přidávám ještě češtinu. která mi manipulaci s tímto programem někdy dost ulehčila

No, zkoušel jsem to teda znova.. jenže když v tom ResourceHacker otevřu ten exe, zobrazí se pouze icon, version info atp.. čili lze jen měnit ikonu a tak.. Takže skrz tohle to asi nepůjde..

Věděl by teda někdo ještě o něčem jiném? Byl bych teda i ochoten hovořit o případné odměně, pokud by se to někomu podařilo editovat.. ;-)

21 črc 2013, 15:23
Private 2 nd class
Private 2 nd class

A je možné daný exe soubor, který má být editován zveřejnit? pokud ne, klidně napiš do sz a můžeme se domluvit. odměna potřeba není :) jen bych to rád zkusil.

21 črc 2013, 15:52
Private
Private

hovado161 píše:
A je možné daný exe soubor, který má být editován zveřejnit? pokud ne, klidně napiš do sz a můžeme se domluvit. odměna potřeba není :) jen bych to rád zkusil.

Jasně, pošlu ti to do sz :D No, pokud se ti to povede, tak ti budu vděčný :D

21 črc 2013, 20:17
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]