|
Právě je 06 úno 2025, 18:16
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)
|
Autor |
Zpráva |
José
Warman
|
UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)
UFO: Vím co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)Svědectví, která změní váš pohled na realitu. Na vskutku mimořádném setkání, jehož dějištěm byl Národní tiskový klub ve Washingtonu D. C., se díky Foxově úsilí sešli nejvěrohodnější svědci ze sedmi zemí. Mezi nimi i generálové letectva USA, astronauti, vojenští i komerční piloti, ale i vládní představitelé, aby se podělili o svá svědectví. Jejich výpovědi přinášejí šokující důkazy o zákulisní vládní operaci, jež byla zahájena před mnoha desetiletími a jejímž cílem je konfiskovat a hromadit hmotné důkazy blízkých setkání s údajně mimozemskými bytostmi a plavidly. Ti, kdo jsou do operace zapojeni na nejvyšší úrovni, prozrazují důvody, proč vláda dosud vše zatajovala a zametala stopy, proč dokonce ani američtí prezidenti nedostali přímou odpověď. Tento dokument, který vás naprosto pohltí, obsahuje unikátní obrazové záznamy a fotografie doplněné o překvapující výpovědi očitých svědků. Jeho záměrem není jen dále přiživovat celosvětovou fascinaci fenoménem UFO, nýbrž i poodhalit mýty, teorie i zastírací pokusy nejvyšších míst, aby se kdokoli pokusil zjistit, co skutečně je "tam venku".Jazyk: Cz Titulky: ne Format : AVI at 1 072 Kbps Length : 698 MiB for 1h 30mn 57s 480ms Video : MPEG-4 Visual at 931 Kbps Aspect : 720 x 400 (1.800) at 25.000 fps Audio : MPEG Audio at 128 Kbps Infos : 2 channels, 48.0 KHz CSFD: HellShareShareRapidUlož.toBez hesla
_________________ Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je automaticky nazýván rasistou, extremistou či komunistou.
|
30 bře 2012, 13:25 |
|
|
falopes
Colonel
|
Re: UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)
UFO: Vím co jsem viděl /UFO: I Know What I Saw (2009) CzCSFD 71%ObsahSvědectví, která změní váš pohled na realitu. Na vskutku mimořádném setkání, jehož dějištěm byl Národní tiskový klub ve Washingtonu D. C., se díky Foxově úsilí sešli nejvěrohodnější svědci ze sedmi zemí. Mezi nimi i generálové letectva USA, astronauti, vojenští i komerční piloti, ale i vládní představitelé, aby se podělili o svá svědectví. Jejich výpovědi přinášejí šokující důkazy o zákulisní vládní operaci, jež byla zahájena před mnoha desetiletími a jejímž cílem je konfiskovat a hromadit hmotné důkazy blízkých setkání s údajně mimozemskými bytostmi a plavidly. Ti, kdo jsou do operace zapojeni na nejvyšší úrovni, prozrazují důvody, proč vláda dosud vše zatajovala a zametala stopy, proč dokonce ani američtí prezidenti nedostali přímou odpověď. Tento dokument, který vás naprosto pohltí, obsahuje unikátní obrazové záznamy a fotografie doplněné o překvapující výpovědi očitých svědků. Jeho záměrem není jen dále přiživovat celosvětovou fascinaci fenoménem UFO, nýbrž i poodhalit mýty, teorie i zastírací pokusy nejvyšších míst, aby se kdokoli pokusil zjistit, co skutečně je "tam venku".InfoJméno Souboru : UFO.Vim.co.jsem.videl.2009.avi Velikost souboru : 700 Mb.
[Film] Platnost : Ano [AVI] Délka : 01:30:57 Kompletní film : Ano
[Video] Rozlišení : 608x336 Kodek : XviD MPEG-4 codec FPS : 25,00 BitRate : 884 Kbps Faktor kvality : 0,18 b/px
[Audio] Kodek : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3) Počet kanálů : 2 Samplovací frekvence : 48000 Hz BitRate : 192 KbpsJazyk:CzDownload:Bez hesla
|
11 srp 2013, 12:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|