fastshare
Zobrazit téma - win xp profes
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 19:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 win xp profes 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek win xp profes

Po startu počítače mi naskočí diagnstika (scan disk).Vkroku 2ze2 mi to napíše že došlo k neurčité chybě a ukončí se.Nelze spustit defragmentaci disku.Má někdo skušenost co s tím?Děkuji

08 zář 2013, 11:02
Master Sergant
Master Sergant

Příspěvek Re: win xp profes

což skusit prográmek na diagnostiku disku,který ti napoví zda není HDD trochu mimo formu?
Na notebooku jsem řešil před cca 4 lety obdobný problém,no po skenu jsem zjistil,že disk se začíná poroučet.Výměna za nový a byl klid...
HDD Sentinel ti řekne hned co se děje... viz http://www.hdsentinel.com/ lze spustit i z DOSu,takže pokud ti kompík nechce nabootovat do windows ,stačí FreeDOS + onen prográmek na cd či USB disku a optimálně napsat či nechat si napsat BAT soubor na spuštění a víš hned na čem jsi.Nebo HDD Regenerátor na USB či CD ti provede sken na BAD sektory a taktéž uvidíš.Optimální by bylo nahodit screen ze S.M.A.R.T.u disku.... Dostaneš se do režimu nouze?Pokud ano oba uvedené programy ti řeknou víc...

Jako další volbu bych stáhl optimálně UBUNTU,vypálil či nahodil na USB s pomocí UNetbootinu a spustil jako LiveCD... Tam pak najet do gParted Re: win xp profes
nebo Disk Utility a SMART ti napoví
Re: win xp profes

Re: win xp profes

CPU : Xeon E5-2670v1
MB : Intel X79Siler
RAM : Micron ECC 32 GB
GPU : Sapphire Radeon R9 380X NITRO

08 zář 2013, 22:12
Private
Private

Ssd disk je po diagnostice v pořádku,je to chyba v nějakém souboru.Bobužel nejde smazat(soubor je chráněn proti smazání).

10 zář 2013, 19:02
Helper
Helper

Co je to za soubor výš? Já bych ho nemazal, Pokud je to systemový tak ti po smazání nezbude nic jinýho než reinstal OS.
"Bod obnovení" nebo " Poslední známou funkční konfiguraci" (tl. F8 při startu PC) jsi zkoušel?

HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

14 zář 2013, 20:37
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]