Dobrý den chtěl bych si stáhnout nové ovladače na zakladní desku, vím že ovládače se dají stahnout na Asus, ale nevím jak mám svoje ovládače vyhledat sice je tam vyhledávač ale abych nestáhnul jiné ovladače než bych měl takže se vtom neviznám a chtěl bych vás poprosit jesli byste moje ovládače nemohl vyhledat a postnout jsem odkaz na správné ovládače děkuji.
moje základní deska je.
MB Gigabyte H77DS3H
07 lis 2013, 11:59
Sensor
Helper
Re: Prosím o pomoct
máš Gigabyte tak jak by si chtěl hledat ovladače na Asus ?
Tuhle verzi nemám vyzkoušenou.Ale mělo by ti to najít a stáhnout nej ovladače na celí PC.
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
07 lis 2013, 21:41
Sensor
Helper
Re: Prosím o pomoct
lepší bude ta možnost ručně stahnout ovladače a nainstalovat když tu je.. tyhle programy jsou dobrý tak na starou vykopávku na kterou ty ovladače opravdu sehnat nejdou
ten program si vymýšlí a píše kraviny o tom co mám v pc apod.. opravdu moc dobrý zkušenosti s tím nemám :-)
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru