fastshare
Zobrazit téma - Připojení k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 05:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 Připojení k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Připojení k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP

Zdravím

mám notebook po reinstalaci naházené ovladače atd. chci se připojit k mojí wi-fi ukazuje mi to že jsme připojený akorát s vykřičníkem u připojení (určitě to všichni znáte) .... když dám hledat potíže vyjede mi hláška Adaptér bezdrátové připojení k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP .... hledal jsme na internetu a jediné co tam psali ať nastavím DHCP na automatiku ale to samozřejmě mám. Neví někdo čím by to mohlo být?

19 pro 2013, 21:01
Lieutenant
Lieutenant

Příspěvek Re: Připojení k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP

To může způsobovat celá řada věcí. Doufám, že se bavíme o win 7 nebo 8. A položku "získat IP adresu ze serveru DHCP automaticky" máš nastaveno? Někdy pomůže vypnout a po 1 minutě zapnout wifi router, někdy jen reset na tovární nastavení (to bych zatím nedělal). Dále to může dělat firewall, nejenom ten ve windows a nebo jiný bezpečnostní balík. Zastaralý ovladač wifi síťovky notebooku. A nebo jen proto, že se přihlašuješ do wifi sítě jiným programem než tím ve windows. To bývá obvykle spojeno s instalací ovladačů kde je "přisrán" klient pro připojeni do sítě. Je toho možná ještě více. Je třeba postupovat rozumně ať se toho nepokazí ještě více.

20 pro 2013, 17:23
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]