fastshare
Zobrazit téma - XBMC .nfo
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 01:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 XBMC .nfo 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek XBMC .nfo

Ahoj. Mám otázku pro ty co používají XBMC. Mám nainstalovaný doplňěk, který stahuje data seriálů ze serialzone. Nedávno jsem si však chtěl přidat do knihovny speciální epizodu Sherlocka (2010), která má označení s03e00. Jelikož ji nemají na serialzone uvedenou v seznamu epizod, XBMC epizodu nenajde a nepřidá do knihovny. Na google jsem se dočetl, že lze vytvořit nějaký .nfo soubor díky kterému XBMC dokáže díl zařadit i bez serialzone. Zkoušel jsem to vytvořit v poznámkovém bloku podle návodu. Soubor jsem pojmenoval stejně jako epizoda s koncovkou .nfo a přidal jsem ho do složky s epizpdou. XBMC však opět nic nenašlo. Zkoušel jsem to snad desetkrát. Ruzně jsem přepisoval informace v .nfo souboru, ale nic nepomohlo. Taky mě napadlo jestli není problém v tom, že používám MAC OSX... Byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil. Všechny informace jsou většinou v angličtině ve které se moc neorientuju. Děkuju moc

04 led 2014, 17:13
Private
Private

Příspěvek Re: XBMC .nfo

Problém jsem si vyřešil sám. Díky. Můžete zamčít (smazat) :)

05 led 2014, 19:32
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]