Ahoj, vím, že na internetu existuje mnoho způsobů přivýdělku, nicméně tenhle se mi zatím zamlouvá nejvíce.
Jedná se o společnost DigitalGeneration se sídlem v SanFranciscu, která vám nabízí od počátku 1USD denně, pouze za to, že budete mít spuštěný pc a jejich aplikaci.
O co jde?Co jsem tak pochopil tak společnost funguje na principu 3 stran.
Určité společnosti (vědecké atd) potřebují počítače pro náročné výpočty, ale nemají k nim přístup, potom následuje prostředník ve formě DigitalGeneration, který za vše dostává bohatě zaplaceno a třetí strana jsme my, kteří nabízíme své počítače a dostáváme podíl z výdělku.
PrincipPo nainstalování aplikace máte jedno "vlákno", které vám vydělává a udává využití vašeho cpu. Postupem času (nebo ihned) si můžete dokoupit další vlákna a znásobit svůj výdělek. (viz tabulka)
![Výdělek - stačí spuštění PC !](http://s10.postimg.org/vhvivxtbp/table2.jpg)
Přiklad: Pokud správně chápu, jedno vlákno stojí 50USD, vyděláte si na něj za měsíc a něco, ale pokud vše chcete vzít hupem, můžete si nakoupit vláken 25 s cenou okolo 20tisíc kč a od dalšího měsíce již pěkně vydělávat. Systém by měl být bezpečný protože certifikát firmy Digicert spadá pod firmy jako je Sony,IBM, BMW.
Podle průzkumů má firma na účet dostatek financí (údajně 260mil) k uspokojování okamžitých výplat. (Za tuto informaci neručím)
Návod na registraciSamozřejmě budu rád když se regnete přese mě, protože jako na každé takové stránce funguje referenční program a usnadňuje to koupi dalších vláken.
1. klikněte na odkaz
http://coingeneration.com/auth/new/299910/2. Vyplňte požadované údaje (bank věci a new pass nemusíte)
3. Aktivujte si váš acc pomocí telefonu, zadejte váš tel s +420 a až vám přijde sms, tak kód z ní odešlete zpět (nic se neplatí).
4. Poté vyplňte bankovní složku - email a společnost (paypal se má přidat již brzy, já také čekám).
5. Nyní stáhněte aplikaci v downloads a nechte běžet.
6. Nyní byste se v systému již měli orientovat.
Takže hodně štěstí, já doufám, že Vám tenhle návod aspoň trochu pomůže a něco vyděláme. Pokud byste měli nějaký dotaz tak se ptejte a já pokud budu vědět, tak odpovím.[/url]