Potřeboval bych pomoc jak udělat z mýho usb externího hdd bootovací pro win 7. Rovnou řeknu, že nemám mechaniku, moje hdd není rozpoznáno ve win 7 jako usb disk, takže přes unetbooting to nefachá a zkoušel sem nějaký návod přes diskpart a kopírování souborů z isa... taky nic (bootmgr is missing) . Mám win 7 iso a už mě to začíná pěkně.... předem děkuju za nějakou radu...
_________________ Procesor: Phenom II X4 965e @ 3.6GHz Grafika: GeForce GTX 560 Ti RAM: 8GB Corsair 1600MHz
14 bře 2014, 01:00
nfsmaniac
V.I.P.
Re: Bootovací externí HDD
A flashku nemáš?
Zkus jeden jednoduchý neinstalační prográmek - Universal USB Installer. Je sice dělán hlavně pro vytváření instalačních flash disků s Linuxem, ale je tam i podpora Windows (je až u konce seznamu výběru Linuxové distribuce/verze Windows). Když v programu zaškrtneš volbu "Show all drives", měl by se ti ukázat i ten externí HDD.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru