fastshare
Zobrazit téma - PRODÁNO.....
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 19:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvek: 1 ] 
 PRODÁNO..... 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Příspěvek PRODÁNO.....

Zdravím ...

Konečně nastala doba,kdy došlo k upgradu stávajícího pc a tak tady mám něco na prodej :D Přecházím na AMD FX 8350+Asrock 970 Extreme 4 + MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming ,takže ....
Prodávám jako komplet tyto komponenty:

Základní deska
GA-M85M-US2H (rev. 1.2)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

PRODÁNO.....

Procesor
AMD Athlon II X4 620

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

recenze- a dobrá!!! :D

RAM moduly
KINGSTON 2G-UDIMM DDR2

2 x 2048MB = 4096MB

PRODÁNO.....

Chladič CPU
Gelid Slim Hero -cca 2 měsíce starý,kupovaný v Alze.Viz specifikace+poslední hodnocení je ode mne.Účtenku mám!
:D

PRODÁNO.....

Grafická karta
GAINWARD BLISS GTX260 896MB GS GLH

PRODÁNO.....

Podotýkám,že " fotky " jsou z webů,vše momentálně tiká v kompíku,ale zítra by měly dorazit nové komponenty,takže pokud budete chtít kompletek vyfotit,tak nahodím zítra po demontáži ze skříně.

Dodám,že procesor běží díky desce a jejímu autopřetaktování o 12% do plusu,tedy z původních 2,6GHz na 2,98GHz.Přiznávám bez skrupulí,že se nechá ale manuálně nataktovat na STABILNÍCH 3,2 GHz,bez zvýšení napětí.Díky výše uvedenému chladiči teploty při OC do 60C-vytížení CPU 100% v benchmarku z AIDY64.

Grafika GTX 260 je sice svým způsobem muzejní kousek,ale výkonostně je na tom zhruba jako GTX 550,bohužel díky absenci Direct X 11 si nespustíte Crysis 3 :D ,ale při zabruslení zde na foru jsem několikráte dával k dobru,že hraju nejnovější pecky na " neherním procíku s muzejní grafikou " a přesto hraju!!! Povětšinou na vysoké detaily a díky monitoru v rozlišení 1280x1024-víc mě můj letity MEDION nepustí :D
Podtrženo sečteno,je to solidní sestava pro hraní i pro práci-takový slušný střed a pro někoho udělá ještě kus práce.

Pokud máte někdo zájem,písněte cenovou nabídku a nějak se domluvíme.Ale za 2000 kč se neobtěžujte!!!Nejsem úplnej blbec...

CPU : Xeon E5-2670v1
MB : Intel X79Siler
RAM : Micron ECC 32 GB
GPU : Sapphire Radeon R9 380X NITRO

22 dub 2014, 18:34
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]