fastshare
Zobrazit téma - UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 14:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009) 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)

UFO: Vím co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)

UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)

Svědectví, která změní váš pohled na realitu. Na vskutku mimořádném setkání, jehož dějištěm byl Národní tiskový klub ve Washingtonu D. C., se díky Foxově úsilí sešli nejvěrohodnější svědci ze sedmi zemí. Mezi nimi i generálové letectva USA, astronauti, vojenští i komerční piloti, ale i vládní představitelé, aby se podělili o svá svědectví. Jejich výpovědi přinášejí šokující důkazy o zákulisní vládní operaci, jež byla zahájena před mnoha desetiletími a jejímž cílem je konfiskovat a hromadit hmotné důkazy blízkých setkání s údajně mimozemskými bytostmi a plavidly. Ti, kdo jsou do operace zapojeni na nejvyšší úrovni, prozrazují důvody, proč vláda dosud vše zatajovala a zametala stopy, proč dokonce ani američtí prezidenti nedostali přímou odpověď. Tento dokument, který vás naprosto pohltí, obsahuje unikátní obrazové záznamy a fotografie doplněné o překvapující výpovědi očitých svědků. Jeho záměrem není jen dále přiživovat celosvětovou fascinaci fenoménem UFO, nýbrž i poodhalit mýty, teorie i zastírací pokusy nejvyšších míst, aby se kdokoli pokusil zjistit, co skutečně je "tam venku".

Jazyk: Cz
Titulky: ne
Format : AVI at 1 072 Kbps
Length : 698 MiB for 1h 30mn 57s 480ms
Video : MPEG-4 Visual at 931 Kbps
Aspect : 720 x 400 (1.800) at 25.000 fps
Audio : MPEG Audio at 128 Kbps
Infos : 2 channels, 48.0 KHz

CSFD:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

HellShare
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

ShareRapid

Ulož.to

Bez hesla

30 bře 2012, 13:25
Colonel
Colonel

Příspěvek Re: UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)

UFO: Vím co jsem viděl /UFO: I Know What I Saw (2009) Cz

Re: UFO: Vím, co jsem viděl / I Know What I Saw (2009)

CSFD 71%

Obsah
Svědectví, která změní váš pohled na realitu. Na vskutku mimořádném setkání, jehož dějištěm byl Národní tiskový klub ve Washingtonu D. C., se díky Foxově úsilí sešli nejvěrohodnější svědci ze sedmi zemí. Mezi nimi i generálové letectva USA, astronauti, vojenští i komerční piloti, ale i vládní představitelé, aby se podělili o svá svědectví. Jejich výpovědi přinášejí šokující důkazy o zákulisní vládní operaci, jež byla zahájena před mnoha desetiletími a jejímž cílem je konfiskovat a hromadit hmotné důkazy blízkých setkání s údajně mimozemskými bytostmi a plavidly. Ti, kdo jsou do operace zapojeni na nejvyšší úrovni, prozrazují důvody, proč vláda dosud vše zatajovala a zametala stopy, proč dokonce ani američtí prezidenti nedostali přímou odpověď. Tento dokument, který vás naprosto pohltí, obsahuje unikátní obrazové záznamy a fotografie doplněné o překvapující výpovědi očitých svědků. Jeho záměrem není jen dále přiživovat celosvětovou fascinaci fenoménem UFO, nýbrž i poodhalit mýty, teorie i zastírací pokusy nejvyšších míst, aby se kdokoli pokusil zjistit, co skutečně je "tam venku".

Info
Jméno Souboru : UFO.Vim.co.jsem.videl.2009.avi
Velikost souboru : 700 Mb.

[Film]
Platnost : Ano [AVI]
Délka : 01:30:57
Kompletní film : Ano

[Video]
Rozlišení : 608x336
Kodek : XviD MPEG-4 codec
FPS : 25,00
BitRate : 884 Kbps
Faktor kvality : 0,18 b/px

[Audio]
Kodek : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3)
Počet kanálů : 2
Samplovací frekvence : 48000 Hz
BitRate : 192 Kbps

Jazyk:Cz

Download:

Bez hesla

11 srp 2013, 12:15
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]