Zdravím. Mám notebook packard bell easy note TS44HR a nějak mi přestala fungovat webka. Nechce mi fungovat v žádném programu např. skype, webcam max atd.. Nechce mi fungovat ani v programu přímo od packard bellu.. A žádné ovladače na ni nemůžu najít... Nevíte někdo co s tím? :O
15 srp 2014, 16:51
Mike
V.I.P.
Registrován: 29 čer 2008, 22:00 Příspěvky: 113 Bydliště: One room
Re: webkamera
Nedávno jsem řešil int. webku u NTB, kdy nešla při spuštění SKYPu. Pak jsem se dočetl, že to u těchto webkamer začalo blbnout, když se Skype aktualizoval na nejnovější verzi. Zkus stáhnou starší verzi a nezapomeň si odškrtnout automatickou aktualizaci programu.
Pokud se tím problém vyřeší, pak bych to zkusil i u ostatních programů.
Jinak webka se spouští u NTB zmáčknutím FN + ESC
_________________ Pokud neodpovím normální cestou, pošli mi
16 srp 2014, 00:15
sestak39
Private 2 nd class
Re: webkamera (vyřešeno)
Mike píše:
Nedávno jsem řešil int. webku u NTB, kdy nešla při spuštění SKYPu. Pak jsem se dočetl, že to u těchto webkamer začalo blbnout, když se Skype aktualizoval na nejnovější verzi. Zkus stáhnou starší verzi a nezapomeň si odškrtnout automatickou aktualizaci programu.
Pokud se tím problém vyřeší, pak bych to zkusil i u ostatních programů.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru