|
Právě je 07 úno 2025, 22:44
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Folder Lock - hledam znalce
|
Autor |
Zpráva |
Dandes
Corporal
|
Folder Lock - hledam znalce
Potreboval bych poradit od nekoho zkuseneho s timhle programkem, diky.
_________________ Gigabyte GA-Z68XP-UD4, Intel i7 2600K, Gigabyte R9 280X, Corsair Vengeance 8GB, SSD Kingston HyperX 120GB, WD CaviarBlack 1TB, WD CaviarGreen 2TB 2x, CoolerMaster 850W, CoolerMaster Storm Trooper, SyncMaster XL2370HD, Sound Blaster Recon 3D, Logitech Z906, X4, Razer Imperator
|
20 říj 2014, 18:52 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Dandes
Corporal
|
Re: Folder Lock - hledam znalce
Jde mi o to, že jsem si uzamkl nejaka data, pote se mi ztratila cesta v tomhle programu a pak se něco pokazilo a ted se k nim nemuzu dostat, chybi mi asi 175 GB dat a nechci o ne prijit, jak je zviditelnit?
_________________ Gigabyte GA-Z68XP-UD4, Intel i7 2600K, Gigabyte R9 280X, Corsair Vengeance 8GB, SSD Kingston HyperX 120GB, WD CaviarBlack 1TB, WD CaviarGreen 2TB 2x, CoolerMaster 850W, CoolerMaster Storm Trooper, SyncMaster XL2370HD, Sound Blaster Recon 3D, Logitech Z906, X4, Razer Imperator
|
26 říj 2014, 19:16 |
|
orhore
Lieutenant
|
Dandes, budeš muset lépe popsat co se vlastně stalo. Já jsem ten program testoval a funguje naprosto spolehlivě. Teda jestli je to on: ![Re: Folder Lock - hledam znalce](http://www2.picfront.org/picture/ob3NgxVrO/thb/folderlock.jpg) Po spuštění programu jsem klepnul na Lock Files. Vytvořil a zadal 2x heslo, ok a v dalším okně klepnul na Add - Files, Folder, Drives. Vybral složku, potvrdil a objevila se mi v okně programu jako zamčená. A ve windows už byla neviditelná. Po kliknutí na unlock jsem ji opět odemknul. Testnul jsem ještě když byla zamčená, tak klik na remove a složka se automaticky opět odemkla a položka z okna programu zmizela. Funguje to bez problému a nevím jak si nasimulovat to co se stalo tobě. Ta složka či adresář musí být v okně toho programu, jinak on neví co má odemknout. A podle toho co o tom programu píšou, tak ani v jiných systémech nebudou zašifrovaná data vidět.
|
26 říj 2014, 23:21 |
|
Dandes
Corporal
|
Používám verzi 6.6.5, nevim co se presne stalo ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ale v tomto programu nemam zadnou zamklou slozku na tomto HDD, uz se mi kdysi něco takoveho stalo, ale pamatoval jsem si presne adresar a podadresar a pak jsem to nejak napravil ale ted uz nevim jak. Tak ty data budu muset oželit ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) . Díky moc za snahu
|
27 říj 2014, 19:42 |
|
orhore
Lieutenant
|
Pokud se ti to stalo opakovaně, tak to znamená jediné. V této verzi programu bude zřejmě nějaký bug. A je dost možné, že se tenhle problém může opakovat a ty přijdeš o další důležitá data. Doporučil bych ti stáhnout novou verzi 7.3.0. Já ji sehnal i s medicínou. Jestli bys měl zájem, tak ti ji někam upnu.
|
28 říj 2014, 00:51 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|