Ahoj..
Zjistil jsem, že mně je šmírovaná plocha. Vím že existuje mnoho programů jak přenést "všechno" z plochy na jiný počítač. Dokonce jsou snad i softy, co pořizují nahrávku všeho, co uživatel na PC dělá. Ale to se musí někam ukládat a pochybuji že do nějakého souboru na lokál.. Chci se zeptat, jak tento prográmek odhalit ? Spekuluji že musí být něco na lokále nainstalovcáno. Ale třeba taky ne, já nevím. Existuje nějaký skener který by toto odhlalil ? Všude máme nainstalovaný DameWare softík, ale ten to v základu asi neumožnuje..
Ještě jeden dotaz: jak zjistit, repsektive usvědčit člověka co má mojí poštovní schránku připojenou v outlooku ? Jeden borec mně čte maily a byl natolik debilní, že mně po telefonu přečetl mnou právě odeslaný mail - jasně, ne tomu kolegovi určený ..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Oboje mně vadí, jak to že jsem v práci šmírován, tak to že mně někdo čte maily..
Co jsem udělal, že jsem kamarádce napsal mail, ale oslovoval jsem toho čůráka šmíráka, což muselo být pro něj mega mazec..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kámošce jsem se potom omluvil s tím, aby ignorovala předchozí mail ..
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jen ještě že na exchange do administrace nemám přístup, tam by to šlo zjistit hned..
Paranoidní nejsem... bohužel ..
Kdyby někoho něco napadlo .. Děkuji předem
Petr