|
Právě je 08 úno 2025, 05:13
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Terminator Genisys (2015) - SPAM
|
Autor |
Zpráva |
Veslyx
Private
|
Terminator Genisys (2015) - SPAM
Díky moc za English.... ale tohle je španělština vole
|
30 čer 2015, 20:06 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
ladan
Moderátor
|
Re: Terminator Genisys (2015)
Veslyx píše: Díky moc za English.... ale tohle je španělština vole VAROVÁNÍ MODERÁTORA
Bezdůvodné osočování autora příspěvku, hrubost. Autor příspěvku má jasně nadepsáno, jaký je jazyk ve zvukovém doprovodu.Předmět: Terminator Genisys (2015)
_________________ ČTĚTE a přemýšlejte! Klidně se zeptejte.
|
01 črc 2015, 16:50 |
|
Veslyx
Private
|
ladan píše: Veslyx píše: Díky moc za English.... ale tohle je španělština vole VAROVÁNÍ MODERÁTORA
Bezdůvodné osočování autora příspěvku, hrubost. Autor příspěvku má jasně nadepsáno, jaký je jazyk ve zvukovém doprovodu.Předmět: Terminator Genisys (2015)Language : English Audio #0 ID : 2 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Codec ID : A_AC3 Duration : 1h 56mn Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 22.05 KHz Compression mode : Lossy Delay relative to video : 1mn 5s Language : English Poznámka moderátora: Tak je tam nadepsána španělština nebo ne? Angrestovnik píše: -: INFO :- Languages: Spanish (Spain) , Spanish (Latin America) Že je ve zdrojovém kódu chybně uvedena angličtina, je chybou autora pořízené kopie, možná chybnou funkcí nějakého programu (označení jazyka v .avi souborech obvykle chybí), nikoli však autora příspěvku.
Naposledy upravil ladan dne 03 črc 2015, 16:57, celkově upraveno 1 |
Vložena poznámka k příspěvku |
|
02 črc 2015, 20:09 |
|
Angrestovnik
Major
|
Veslyx je asi taky slepej Languages: Spanish (Spain) , Spanish (Latin America)Ale máte tam přidanej up s Languages: English
_________________ Drogově závislý dělá chyby, ale drogový dealer páchá zločin který je potřeba vymýtit
|
03 črc 2015, 12:10 |
|
Veslyx
Private
|
Jsou tam uvedeny samozřejmě oba jazyky, to jsem viděl hned. Pokud tam anj není, neměla by být uvedena v popisu což je. Ono je to potom dosti zavádějící ...
|
04 črc 2015, 19:45 |
|
ANGELIKA
Private
|
Veslyx píše: Jsou tam uvedeny samozřejmě oba jazyky, to jsem viděl hned. Pokud tam anj není, neměla by být uvedena v popisu což je. Ono je to potom dosti zavádějící ... Boze ved o nic nejde, sme predsa ludia a je to len film..to nie je dolezite, ze sa niekto zmyli alebo nastanie v niecom nedorozumenie...People Are People..
_________________ People Are People.............
|
09 črc 2015, 13:28 |
|
krajan
Lieutenant
Registrován: 24 pro 2007, 07:49 Příspěvky: 205 Bydliště: Pod pařezem
|
Veslyx píše: Díky moc za English.... ale tohle je španělština vole ¨ Omluva za spam, ale nedá mi to. pro VESLYX: vzhledem ktomu, že tu máš všeho všudy 4 příspěvky( 3X terminátor/ 1x Birdman) a všechny vlastně negativní, tak to tvé nazývání druhého VOLEM je vcelku drzosta nevychovanost! S pozdravem Krajan. PS: Víš že vůl, je vykastrovanej Tur domácí, já jen až na tebe bude nějaká holka volat :-) .
|
09 črc 2015, 14:53 |
|
syk
Private 1 st class
|
ja sem naivne lezu, ze ty nove prispevky budou downloady a zatim je spam a flame
|
10 črc 2015, 15:50 |
|
Veslyx
Private
|
krajan píše: Veslyx píše: Díky moc za English.... ale tohle je španělština vole ¨ Omluva za spam, ale nedá mi to. pro VESLYX: vzhledem ktomu, že tu máš všeho všudy 4 příspěvky( 3X terminátor/ 1x Birdman) a všechny vlastně negativní, tak to tvé nazývání druhého VOLEM je vcelku drzosta nevychovanost! S pozdravem Krajan. PS: Víš že vůl, je vykastrovanej Tur domácí, já jen až na tebe bude nějaká holka volat :-) . Milý Krajane, to, že mám jen příspěvky značí, že nejsem honič příspěvků jako ty ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Slovo vole bylo použito za vyplýtvaný kredit. Tobě jsem nic nepsal. Přesto pokud máš potřebu se zastávat všech neschopných, tak jdi do vlády. Stránky snesou vše. Já bych toto sdělil dotyčnému i osobně (ono totiž skoro o nic nejde jak toho slova, tak kreditu), ale v tom se takoví jako ty musí dloubat jak brouci v hovně. Asi ti to dělá dobře. Budiž, rozumím ti. Nereaguj již na můj post (ale ty to nevydržíš viď)
|
14 črc 2015, 17:27 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|