Zdravím, mám takový dotaz.. Jestli by šlo mít pernamentně zapojeny sluchátka a repro zároveň.. a pouze přepínat mezi výstupem nějak v PC.. Pernamentně mám zapojené repro, ale když chci sluchátka, musím připojit sluchátka k přednímu panelu.
Není to nic, bez čeho bych se neobešel, ale měl jsem volnou chvíli, tak jsem o tom začal přemýšlet.
Děkuji za odpověd
07 zář 2015, 00:52
orhore
Lieutenant
Re: Připojení Sluchátek/Repro
Při jediném výstupu a připojení k reprobednám je pochopitelné, že když připojíš sluchátka, tak se odpojí reproduktory. Ve většině případů je to takhle provedeno. Další možností je zasáhnout do zapojení reprobedniček. Vyřadit přepínání repro-sluchátka (děje se to přímo ve sluchátkovém konektoru) a pak to přepínání nahradit manuálním přepínačem. V jedné poloze by hrály jen bedny a ve druhé jen sluchátka. Tím by odpadlo neustále vytahování či zasunování konektoru sluchátek. Jinak takovou úpravu bys musel svěřit někomu kdo tomu rozumí. Navíc díky konstrukčnímu provedení reprobedniček to kolikrát není možné provést.
14 zář 2015, 11:12
Smrtkox
Private
Re: Připojení Sluchátek/Repro
orhore píše:
Při jediném výstupu a připojení k reprobednám je pochopitelné, že když připojíš sluchátka, tak se odpojí reproduktory. Ve většině případů je to takhle provedeno. Další možností je zasáhnout do zapojení reprobedniček. Vyřadit přepínání repro-sluchátka (děje se to přímo ve sluchátkovém konektoru) a pak to přepínání nahradit manuálním přepínačem. V jedné poloze by hrály jen bedny a ve druhé jen sluchátka. Tím by odpadlo neustále vytahování či zasunování konektoru sluchátek. Jinak takovou úpravu bys musel svěřit někomu kdo tomu rozumí. Navíc díky konstrukčnímu provedení reprobedniček to kolikrát není možné provést.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru