Ahoj lidi, mám tady netbook od kamaráda, jedná se o Asus Eee PC Seashell series, kdy mu počítač běžel pomalu, tak jsem se rozhodl pro čistý reinstall. Když netbook kupoval, měl tam Windows 7, které přeinstaloval ještě v nabídce od Microsoftu na Windows 10, tak jsem si říkal, že to nebude nic složitého, dal jsem tedy čistou reinstalaci windows bez CD, jelikož to systém nabízí. smazal jsem všechny soubory, ale počítač v nějakých 60% vyhodil error, měl jsem šanci to zkusit znova, tedy jsem tak učinil, ale pořád to stejné, říkal jsem si, že to takhle tedy nepůjde, že prostě reinstaluju PC jinak, tak jsem restartoval netbook, a na harddisku už se nenacházel žádný systém, tzn. smazalo se to do takové míry, že už windows nemohl naběhnout, tak jsem vytvořil bootable flashku s windows 10, přeformátoval HDD do GTP (což Windows požaduje, jinak to nešlo nainstalovat) zformátoval disk, odstranil všechny oddíly disku a dal instalovat, ovšem při 0% zhruba po patnácti vteřinách mi vyjede bluescreen s nápisem: IRQL not less or equal
A tady jsem v koncích, co jsem tak googlil, hodně lidí takový problém mají, ale se systémem na disku, což ale nemůže být problém, protože disky jsou zformátované. Jsem opravdu v koncích, nevím, co dál, tak doufám, že mi tady někdo poradí, poučí mě a budu šťastným člověkem!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Díky