fastshare
Zobrazit téma - The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 01:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1

The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 Update

Popis:
The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ , nejlepčí pluginy který jsou
optimalizovány pro českou verzi hry . Můj vlastní plugin zlatáky a pirátská jeskyn (není dodělaná dějová
linie ale i tak stojí zato . Celý svět je přetexturovaný , hezčí oděvy , zbroje , nový npc a zvěř , v
každým větším městě je banka a vše na vás mluvý česky .Hra vám ukousne z hárdisku 1.71 Gb ......
A perlička nakonec celou hru The ElderScrolls Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ nemusíte instalovat stačí
rozbalyt na hardisk a dát si zástupce na plochu a hrát ....

Možný problém s úkolem 9a. hrad Karstaag
Pod hradem ledového obra Karstaaga je Riekling Krish, který mi nabídne, ze mne vezme dovnitř,
pokud zabiji všechny Grahly. Po zabití Grahlů, ale Krish cestu neotevře. Chyba ve skriptu.
Nejedná se o chybu v překladu. Jedná se o velmi vzácnou chybu, se kterou se mohou někteří hráči setkat.

Jak problém vyřešit
V konzoli zadáte následující příkaz:
CenterOnCell "Solstheim, Castle Karstaag, Banquet Hall"
Tímto příkazem se teleportujete do místnosti, odkud můžete dál pokračovat v úkolu.

Při načítání hry se objevý viz obrázek
The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1
klikněte na YES to ALL

Co v tomto vylepšení najdete v první řadě bych chtěl říci že toho je hodně . V první řadě
je hra plně v češtině tedy i Bloodmon . Najdete zde
Vylepšenou arénu v Vivecu
u Vivecu pomocnici Laura Craft
v každém velkém městě najdete banku a svuj dení plat
v lokacích se nachází domácí zvířata
děti v lokalitách
teleportační prsten
nové grafické rozhraní (celý svět je přetexturovaný tedy hezčí včetně npc)
nové příjemnější zvuky
vylepšený efekty kouzel
krásná dohlednost ted už vydíte za jasného podnebí i 100 km
a další vylepčení pro tuto hezkou hru

Tyto pluginy nebo jak chcete módy jsem posbíral na netu a sladil jsem je.I moje maličkost (Frenki) přidala dva
módy Zlaťáky a Ostrov blaha ten s lítostí dodneška nebyl dokončen . Dále přibylo ve hře mnoho dalších oběktů které vytvořily fanouškové
této hry . Prostě je to hra moře možností a hlavně s volností pohybu , takže si tu můžete dělat co chcete .

SCREEN:
The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1 The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3v1

CZshare
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Share - Rapid
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

HESLO:
NENÍ POTŘEBA

//mehon: » nefunkční link odstraněn «

Naposledy upravil Frenki fon Diablo dne 12 čer 2011, 21:11, celkově upraveno 2

15 srp 2009, 18:33
Site Admin
Site Admin

Příspěvek Re: The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3

Téma bylo pročištěno od OT a spamu.

Nyní sem patří pouze release či jiné nápomocné příspěvky.

Máte-li:
  • problém se hrou (s jejím spuštěním, cracknutím, čímkoli), založte si topic v sekci "Hry - Help, hledám"
  • nějaké připomínky ke hře, názor na hru, zkrátka cokoliv, o čem se dá diskutovat, pište do sekce. "Hry - Diskuse"
  • jiný problém, kontaktujte mě přes SZ

Chcete-li:
  • nahlásit nefunkční linky, uciňte tak pomocí tlacítka Re: The ElderScrolls III Morrowind,Tribunal,Bloodmoon v CZ 3, nacházejícího se v pravém dolním rohu daného příspěvku
  • stahovat z jiného serveru, než jsou zde uvedené, zažádejte o reupload v sekci "Reuploady na přání"

25 pro 2013, 22:40
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]