fastshare
Zobrazit téma - Dvě grafiky na desce-SLI
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 23:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 Dvě grafiky na desce-SLI 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Příspěvek Dvě grafiky na desce-SLI

Zdravím...
Jak jsem psal již dříve,rád bych po novém roce upgradoval kompl a volba na CPU tedy vyšla na AMD FX 8xxx + desku ASROCK 970 Extreme4 .No a právě deska umí pojmout dvě grafiky.Jsem ve věku,kdy již hry nejsou prioritou a kompík bude na 75-80% využit na převody videí a mixování muziky + tvorba videa v editorech.
Zajímá mě,jak se bude řešit spojení výkonu obou grafik?Dříve se používal sli můstek,ale ten dnes sehnat v prodeji je takřka nemožné.Proto by mě zajímalo,zda dnešní desky umí spojit výkon obou grafik v nastavení biosu( to momentálně využívám u stávající sestavy s hybrid sli-deska má GeForce 8200 +moje grafika GTX 260 a výkon např. ve World of Tanks je znatelný) nebo bude potřeba onen SLI můstek nsa spojení grafik.Nějak moc informací ohledně SLI na dnešní desky nenacházím.Většina článků či informací které čtu je dost stará a na spojení výkonu dvou grafik jakoby se dnes zapomělo.
Dodám,že " prozatím " bych použil onu GTX 260 co mám a druhou 260ku mám pro strýčka příhodu v šuplíku :D takže bych rád využil potenciál obou karet na jedné desce.

Díky za každou radu či podnět.H

CPU : Xeon E5-2670v1
MB : Intel X79Siler
RAM : Micron ECC 32 GB
GPU : Sapphire Radeon R9 380X NITRO

19 říj 2013, 14:06
Helper
Helper

Příspěvek Re: Dvě grafiky na desce-SLI

Ahoj, to zapojení bude přesně jak říkáš - přes SLI můstek. (koukni na youtube-gtx 260 sli) Ten by jsi měl dostat v bedně se základní deskou..Kupoval jsem asusku z68ku a u desek co podporují SLI tuším, že ho dávají automaticky. Kdyby jsi ho tam náhodou neměl, mám doma jeden navíc, tak bych ti ho zadáčo poslal ;-)

HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

23 říj 2013, 08:56
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]