fastshare
Zobrazit téma - Adobe aktivace produktů 2024
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 05 úno 2025, 14:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Adobe aktivace produktů 2024 
Autor Zpráva
Colonel 2 nd class
Colonel 2 nd class

Příspěvek Adobe aktivace produktů 2024

Zdravím bandu Warcenter !
Jelikož se mi už začaly docela hromadit dotazy na problémy s aktivací a následnou funkčností produktů Adobe, vzchopila se má maličkost k nutnosti tvorby tohoto příspěvku.
Vezmu to trošku ze široka:
Kdo si sám, z jakýchkoli jemu blízkých zdrojů, stáhne něco z placených produktů Adobe, vždy narazí na problém aktivace a následné plné funkčnosti ke své spokojenosti. Mám na mysli zdroje warezu (vždyť ten, kdo si jej koupí "ofi", tak problém nemá). No a tady narazí na "zaručené, čisté, plně funkční, bezproblémové" etc... etc... aktivátory. A že jich na netu koluje spousta mi dá za pravdu asi každý.
Nicméně, asi 95% z nich jsou totální "zmetci", co nejen že pořádně aplikace neaktivují, ale navíc zaprasí systém jak páchnoucíma hovadinama, tak pak následně žijí vlastním komunikačním životem. Co o kom a kam posílají, jak se v systému chovají, jaké zhovadilosti se souborovým a operačním systémem provádějí a co je jejich primárním prioritním poslaním, to vůbec nezveřejňují (jinak by je každý normální človíček spláchnul do latrýny a kurevsky betelně zavařil dekl). V drtivé většině, vlastně skoro všichni, tito parchanti po vás chtějí jednu zásadní věc : "VYPNOUT ANTIVIR, FIREWALL A SPUSTIT JEJ S PRÁVY ADNINISTRÁTORA".
Tohle po mě může chtít snad jen totální trotl, co si myslí, že se mé IQ pohybuje mínusový hodnotách !!! (Z praxe vím, že to možné je, i když údajně IQ s mínusem nepočítá). Ten, kdo tak učiní, by měl okamžitě a střehbitě sepsat závěť (děti do 10 let mají možnou výjimku), požádat o zbavení svéprávnosti (nejlépe notářsky ověřenou) a nechat se dobrovolně z vlastní vůle při úsvitu na útěku pro výstrahu zastřelit !!! Více no koment.
Tak, tolik jen k vysvětlení, a teď od morbidity k řešení:
V odkazu je nahozeno nejnovější řešení pro všechny produkty Adobe (ze dne 24.07.2024), počínaje dubnem letošního roku. Obsahuje vše potřebné, včetně toho nejdůležitějšího ==>> návodu v souboru "Readme.txt". Sepsáno to bylo i pro "cirkusového medvěda, jezdícího na koloběžce". Nemělo by to tudíž nikomu dělat problém. Pokud ano, dejte mi prosím přes SZ žádost s vašimi nacionály a já vám ochotně vyřídím bezplatného asistenta (nebo ho zasponzoruji, mám docela velké srdce).
-----------------------------------------------------------------------------------------
Technické věci:
Soubor "Patch.exe" je testován na virtuální mašince a maximálně prolustrován, od ponožek, přes trencle po všechny odpovídající fyzické možné i nemožné otvory. Jinak řečeno == Prověřeny jeho všechny parametry a chování. Od výpisů paměti, komunikační pakety, souborové operace atd. Výsledek == nedělá nic jiného, než že modifikuje pár bajtíků požadovaných souborů té dané aplikace Adobe tak, aby vracely správné hodnoty. Toť vše. Tečka, bodka, kropka, punktum. :?
-----------------------------------------------------------------------------------------
)..(
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

:--: warcenter
Soubory komprimovány ve WinRar 7.01 bez záchranných segmentů.
Není ten svět skrásný ?!? ;-)

27 črc 2024, 17:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]