fastshare
Zobrazit téma - Z WC -> www.ferwer.cz
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 05 úno 2025, 17:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Z WC -> www.ferwer.cz 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Příspěvek Z WC -> www.ferwer.cz

Nějaký kre*én nastavil automatické přesměrování z warcenter.cz na www.ferwer.cz.

Nebudu spekulovat, komu se tenhle nápad zrodil v hlavě (býval tady reklamní banner na stejnou firmu) a komu má tohle svinstvo prospět nebo vydělat peníze, ale je zřejmé, že od majitele webu / administrátora webu se nápravy asi hned tak nedočkáme...
:-/

24 pro 2024, 03:42
Private
Private

Příspěvek Re: Z WC -> www.ferwer.cz

ladan píše:
Nějaký kre*én nastavil automatické přesměrování z warcenter.cz na www.ferwer.cz.

Nebudu spekulovat, komu se tenhle nápad zrodil v hlavě (býval tady reklamní banner na stejnou firmu) a komu má tohle svinstvo prospět nebo vydělat peníze, ale je zřejmé, že od majitele webu / administrátora webu se nápravy asi hned tak nedočkáme...
:-/

smutné no

24 pro 2024, 15:04
Moderátor
Moderátor

Příspěvek Z WC -> www.ferwer.cz

Tak už je to zase v pořádku... ;-)

24 pro 2024, 15:36
Private
Private

Filmy - Ripy a ostatní (CZ/SK audio, tady to nefunguje , přesměrovává :-(

24 pro 2024, 16:49
Moderátor
Moderátor

miky7 píše:
Filmy - Ripy a ostatní (CZ/SK audio, tady to nefunguje , přesměrovává :-(

Ve Firefoxu (s nainstalovaným doplňkem AdGuard) mi zatím všechno jede bez problémů, ale když jsem zkoušel Microsoft Edge, tak tam mě warcenter.cz okamžitě přesměruje na www.ferwer.cz.
Možná to souvisí i s reklamou na Fastshare.cloud.cz, která naskakuje ve Firefoxu na celou plochu při prvním připojení před přihlášením. Prostě tam admin má něco špatně... :-/

24 pro 2024, 17:04
Private
Private

ladan píše:
Tak už je to zase v pořádku... ;-)

ne není to v pořádku, vše se přesměrovává. Jediné co funguje je hlavní stránka. Hnus :-(

25 pro 2024, 01:33
Moderátor
Moderátor

Na prohlížeči Microsoft Edge, který nemá doplňkovou ochranu proti "agresívním reklamním prvkům", se mi přesměrovává nadále automaticky odkaz nastavený na warcenter.cz -> ferwer.cz. Když jej ale nechám otevřít v okně "InPrivate", tak se přesměrování zruší a lze pokračovat dále na warcenter.cz. Otevřít v InPrivate je analogie "otevřít v Anonymním okně" u Firefoxu. Což by mělo zaručit, že v této části prohlížeče se po vypnutí smažou cookies a historie prohlížení.

Je tedy třeba hledat tímto směrem, ovšem opatrně s vymáznutím všech cookies ve standardní části prohlížeče, pokud máte nastavené trvalé přihlášení na některé webové stránky, přijdete o ně a musíte se znovu přihlásit uživatelským jménem a heslem, pokud jste ho nezapomněli. :-)

Zdá se, že Firefox s doplňkem AdGuard je proti nasazení reklamních "červů" odolnější, nastavila se i správná ikona webu warcenter.cz, ne ta zelená svině z ferwer.cz
(chrome://global/skin/icons/more.svg nebo MS Edge
chrome-search://ntpicon/[email protected]&url=http://warcenter.cz/), na jejíž vymáznutí z MS Edge jsem zatím nepřišel.

Tak jsem otestoval v MS Edge smazání cookies (selektivně pouze pro warcenter.cz), ale k odstranění přesměrování vedlo až smazání návštěvy webu v historii prohlížení (všechny návštěvy označené zelenou ikonkou ferwer.cz). Po odstranění ikony webu na spouštěcím menu a jeho znovuzavedením už všechno funguje správně, bez dalšího přesměrování.
Předpokládám, že stejný postup lze použít i na Firefox bez přídavné ochrany AdGuard, pokud problémy s přesměrováním dále přetrvávají...

Naposledy upravil ladan dne 25 pro 2024, 11:06, celkově upraveno 1

25 pro 2024, 10:21
Private
Private

Ve Firefox mne to stále přesměrovává na FERVER ale v chrome to vypadá zatím dobře ale i tak by se s tím něco mělo udělat.

25 pro 2024, 10:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]