fastshare
Zobrazit téma - Rychlý prachy - všechny díly
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 05 úno 2025, 17:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 Rychlý prachy - všechny díly 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Re: Rychlý prachy - všechny díly

Rychlý Prachy 12.06.2023 Slunce, seno, vemena

Re: Rychlý prachy - všechny díly

Zdravím všechny kamarády šukání za prachy. Jo, nezdá se vám to, dostal jsem šílenej nápad a vyrazil do kravína vyzkoušet slavnou Pláničkovu metodu s tím, jestli dojivost zvyšuje i stimulace rychlýma prachama. Ovšem v životě by mě nenapadlo, že se legendární česká komedie dá fakt zažít na vlastní péro. Před kravínem seděly dvě dojičky, Věruna a Májuna a zrovna měly pauzu na sváču. Ukecal jsem je obě, aby mi ukázaly kozy a ta mladá, Májuna, na mě vyvalila parádní dudlíky. Jenže, děsně tam pořád vopruzovala vedoucí kravína, macatá ženská, kterou než bych oběhl dokola, tak bych prošoupal boty. Nakonec jsem Májunu přemluvil k píchání a zrovna, když jsem tu 19letou baculku mrdal zezadu, přišla paní vedoucí a dřepla si vedle nás. Cpala do sebe rohlík s vlašákem a kibicovala nám do šukání. No děs, běs! Protáhnul jsem Májuně díru, pocákal ksicht a ty luxusní vemena a radši mazal do pryč. Řeknu vám, takovou komedii jsem ještě nezažil. Však se sami přesvědčte a doufám, že se budete skvěle bavit.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

12 čer 2023, 22:39
Warman
Warman

Rychlý Prachy 17.07.2023 Rychlovka v rychlíku s nevěrnou kráskou

Tak tohle byla jízda, vážení a milí fandové šukání za prachy. Vyrazil jsem vlakem na venkov za babičkou, poněvadž k ní nevede silnice. Kameru jsem vzal s sebou, protože, co kdyby náhodou, že jo. No, a pak to byla jízda. V jednom kupéčku jsem zkoušel ukecat 3 mladý holčiny, ale ty mě setřely. To v dalším kupé, jsem narazil na hodně slušnej přírodní materiál velikosti č. 6! Zaplatil jsem sice pěkně mastnou přirážku za velikost, ale ty dudy stály za to!. No a v dalším vagónu jsem objevil zlatej důl. Nádherná osmnáctka Vanessa cestovala se svým frajerem a ten udělal osudovou chybu, že odešel na hajzl. Překrásná tmavovláska byla totiž neskutečně hamižná a za pořádnej balík se nechala zatáhnout do jinýho vagónu. Mrdal jsem tý nevěrný princezně hubu a zrovna, když jsem jí nakládal, co se do ní vešlo, tak nás začaly z chodbičky šmírovat nějaký 2 teenky. No ty vole! A pak začal cirkus. Přítel začal nahánět Vanessu telefonem a zrovna, když jsem se chystal, že tu krásnou nevěrnici celou zcákám, tak nás načapala průvodčí! Neskutečnej průser, lidi!

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

18 črc 2023, 15:28
Lieutenant
Lieutenant

Rychlý Prachy 146. díl – Rychlovka v rychlíku s nevěrnou kráskou (17.07.2023)

Tak tohle byla jízda, vážení a milí fandové šukání za prachy. Vyrazil jsem vlakem na venkov za babičkou, poněvadž k ní nevede silnice. Kameru jsem vzal s sebou, protože, co kdyby náhodou, že jo. No, a pak to byla jízda. V jednom kupéčku jsem zkoušel ukecat 3 mladý holčiny, ale ty mě setřely. To v dalším kupé, jsem narazil na hodně slušnej přírodní materiál velikosti č. 6! Zaplatil jsem sice pěkně mastnou přirážku za velikost, ale ty dudy stály za to!. No a v dalším vagónu jsem objevil zlatej důl. Nádherná osmnáctka Vanessa cestovala se svým frajerem a ten udělal osudovou chybu, že odešel na hajzl. Překrásná tmavovláska byla totiž neskutečně hamižná a za pořádnej balík se nechala zatáhnout do jinýho vagónu. Mrdal jsem tý nevěrný princezně hubu a zrovna, když jsem jí nakládal, co se do ní vešlo, tak nás začaly z chodbičky šmírovat nějaký 2 teenky. No ty vole! A pak začal cirkus. Přítel začal nahánět Vanessu telefonem a zrovna, když jsem se chystal, že tu krásnou nevěrnici celou zcákám, tak nás načapala průvodčí! Neskutečnej průser, lidi!

:-_-:

)..(

05 srp 2023, 11:33
Warman
Warman

Rychlý Prachy 25.8.2023 Mrdačka s průvodčí na hajzlu

Hlásím se vám znovu z jedoucího rychlíku, kamarádi. Určitě chápete, že jsem musel u průvodčí nějak vyžehlit ten průser s krásnou osmnáctkou. Napadlo mě, že by mi mohla zkontrolovat „jízdenku", samozřejmě za starou dobrou hotovost. No a co myslíte? Za chvilku už jsem na záchodě „žehlil" mokrou kundu slečny průvodčí. Jo, rychlý prachy, to jsou kurevsky pádný argumenty. Když jsme dorazili do cílové stanice, vycákal jsem se jí do pusy, až jí mr*ka tekla ušima a vzal nohy na ramena. Venku na peróně jsem, jen tak z hecu, oslovil tři holky a představte si, že se hned chytly na udičku. Ta nejhezčí z nich si mnohem víc uvědomovala, jak je nutný šetřit na důchod a tak jsem ji voprcal za nádražní budovou. Její kamarádky hlídaly, aby nás nikdo nerušil. Zrovna, když jsem jí stříkal přímo na píču poslední denní zásobu sperma, přijel do stanice další vlak. Se poseru, kámo! Tohle byla neuvěřitelná jízda. Sklátil jsem všechno, co se mi postavilo do cesty a měl jsem kliku, že průvodčí nebyl starej chlupatej chlap, ty vole! Užijte si to.

26 srp 2023, 10:50
Warman
Warman

Rychlý Prachy 18.10.2023 Tajná nudapláž v Praze

Ahoj přátelé šukání za prachy. Věděli jste, že v Praze existuje tajná nudistická pláž? Já vůbec! Někdo z vás mi poslal tip a tak jsem vyrazil na přísně utajenej průzkum. No a co myslíte? Fakt, že jo! Normální zašívárna pro naháče, lidi! Viděl jsem tam neuvěřitelný věci. Kozy všech druhů a velikostí, nahatý holky všech věkových kategorií a borce, co měl péro velký jako mamutí chobot, kámo! Strašný dělo! Mezi všema těma nudistama jsem si vyhlídnul dvě luxusní prsatice. Vyklubaly se z nich cizinky a protože moje english is very na ho*no, radši jsem šel do akce, řeči rychlých prachů totiž rozumí každá. Během půl minuty už jsem stříkal mezi megadudy jedné z nich. Pak jsem ty dvě pokérovaný děvky šoustal na střídačku a přitom společensky konverzoval s kolemjdoucími naháči. To byla prdel! Ty kozatky byly fakt neuvěřitelný! Vyždímaly ze mě ještě dvě čísla, než jsem se úplně vyšťavenej sbalil a vrátil zpět mezi normální lidi. Tak si pamatujte, na nudapláž choďte až po vejplatě a s plným s pytlem. Bavte se.

20 říj 2023, 15:00
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]