|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 05 úno 2025, 20:05
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Jaromír Nohavica (23 CD) (1989-2013) FLAC
|
Autor |
Zpráva |
Europa2dj
Colonel 3 rd class
|
Jaromír Nohavica (23 CD) (1989-2013) FLAC
Jaromir Nohavica - Mikymauzoleum (1993) Obal/Cover:Kvalita/Quality:221MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Never more 2. Margita 3. Mikymauz 4. Muzeum 5. Gaudeamus igitur 6. Na zídce staré kašny 7. Sudvěj 8. Svatební 9. Hrdina nebo dezertér 10. Dolní Lhota 11. Peklo a ráj 12. Sudičky 13. Dál se háže kamením 14. Vlaštovko leť Продолжительность: 42:47 Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Darmodej A Dalsi (1995) Obal/Cover:Kvalita/Quality:219MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Heřmánkové štěstí 2. Darmoděj 3. Mladičká básnířka 4. Robinson 5. Zatímco se koupeš 6. Svátky slunovratu 7. Přítel 8. Na dvoře divadla 9. Zítra ráno v pět 10. Kometa 11. Bláznivá Markéta 12. Dokud se zpívá 13. Krajina po bitvě 14. Možná že se mýlím 15. Myš Продолжительность: 47:18 Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Divne Stoleti (1996) Obal/Cover:Kvalita/Quality:245MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Divocí koně 2. Těšínská 3. Stodoly 4. Petěrburg 5. Planu 6. Sarajevo 7. Novorozeně 8. Danse macabre 9. Zatanči 10. Potulní kejklíři 11. Starý muž 12. Ještě mi scházíš 13. Litanie u konce století 14. Před dveřmi 15. Podzemní prameny 16. Až to se mnu sekne Продолжительность: 47:53 Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Moje Smutne Srdce (2000) Obal/Cover:Kvalita/Quality:238MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Každý si nese své břímě 2. Silueta 3. Maria Panna 4. Vánoce v Bratislavě 5. Sněženky 6. Líbíte se mi 7. V jednym dumku na Zarubku 8. Strach 9. Jako jelen když vodu chce pít 10. Strakapúd 11. Košilka 12. Unaven 13. Kosatá a Zubatá 14. Mrtvá včela 15. Moje smutné srdce 16. Nebe je tu Продолжительность: 44:20 Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Babylon (2003) Obal/Cover:Kvalita/Quality:204MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Krupobití 2. Mařenka 3. Ostravo 4. Babylon 5. Na dvoře divadla 6. Sestřičko ze špitálu 7. Ženy 8. Masopust 9. Pochod Eskymáků 10. Milionář 11. Nic moc 12. Dlouhá tenká struna 13. Velká voda 14. Převez mě, příteli Продолжительность: 38:09Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Tak Me Tu Mas (2012) Obal/Cover:Kvalita/Quality:246MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Řeka zapomnění 2. www.idnes 3. Zlo sedí v rohu pokoje 4. U nás na severu 5. Kupte si hřebeny 6. Jiné to nebude 7. Andělé moji 8. Dežo 9. Telegram 10. Já chci poezii 11. Zbloudillý koráb 12. Minulost 13. Moskevská virtuálka 14. Z minula do budoucna Продолжительность: 41:14Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Osma Barva Duhy (1989) Obal/Cover:Kvalita/Quality:298MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Osmá barva duhy 2. Maškarní ples 3. Krajina po bitvě 4. Píseň psaná na vodu 5. Spatřil jsem kometu 6. Přítel 7. Košilka 8. Možná že se mýlím 9. Nový Rok 10. Dopisy bez podpisu 11. Pro malou Lenku 12. Třiatřicet 13. Moje malá válka 14. Heřmánkové štěstí 15. Myš na konci léta 16. Darmoděj 17. Plebs blues 18. Dokud se zpívá Продолжительность: 59:30Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - V tom Roce Pitomem (1990) Obal/Cover:Kvalita/Quality:376MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:CD1: Monitor Records 1. Jacek 2. Na jedné lodi plujem 3. V hospodě na rynku 4. Setkání s Puškinem 5. Vlaštovky (básnička) 6. Já neumím 7. Přelezl jsem plot 8. V tom roce pitomém 9. Pochod marodů 10. Děvenka Štěstí a mládenec Žal 11. Když mě brali za vojáka 12. Kopačák 13. Pravda a Lež 14. O Jakubovi Продолжительность: 38:01
CD2: Panton 1. Jacek 2. Na jedné lodi plujem 3. V hospodě na rynku 4. Setkání s Puškinem 5. Vlaštovky (básnička) 6. Já neumím 7. Přelezl jsem plot 8. V tom roce pitomém 9. Pochod marodů 10. Děvenka Štěstí a mládenec Žal 11. Když mě brali za vojáka 12. Kopačák 13. Pravda a Lež 14. O Jakubovi Продолжительность: 37:43Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Tri Cunici (1994) Obal/Cover:Kvalita/Quality:288MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Zajíci 2. Lachtani 3. Co děláme o přestávce (básnička) 4. Kozel 5. Afričančata 6. Podzimní 7. Můj pes 8. Delfíni 9. Tramp 10. Dárky 11. Hlídač krav 12. Když byl Pepa ještě malý (básnička) 13. Pijte vodu 14. Grónská písnička 15. Haló haló (básnička) 16. Kapr 17. V moři je místa dost 18. Metro pro krtky (básnička) 19. Metro pro krtky 20. Večerní 21. Telátko oblíbené I. 22. Telátko oblíbené II. 23. Šnečí blues 24. Tři čuníci 25. Ukolébavka Продолжительность: 53:30 Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Koncert (1998) Obal/Cover:Kvalita/Quality:415MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Dokud se zpívá 2. Těšínská 3. Vlaštovko leť 4. Zítra ráno v pět 5. Přítel 6. Jdou po mně jdou 7. Zatímco se koupeš 8. Fotbal 9. Bláznivá Markéta 10. Petěrburg 11. Píseň psaná na vodu 12. Mikymauz 13. Děvenka Štěstí a mládenec Žal 14. Moje malá válka 15. Když mě brali za vojáka I. 16. Až to se mnu sekne 17. Když mě brali za vojáka II. 18. Darmoděj 19. Zatanči 20. Muzeum 21. Polámaný anděl touhy 22. Cukrářská bossanova 23. Kometa Продолжительность: 01:12:18Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Doma (2006) Obal/Cover:Kvalita/Quality:419MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Kometa 2. Divocí koně 3. O Jakubovi 4. Ostravo 5. Ještě mi scházíš 6. Stanice Jiřího z Poděbrad 7. Když mě brali za vojáka 8. Gwiazda 9. Český fousek 10. Godula 11. Darmoděj 12. Dokud se zpívá 13. Zítra ráno v pět 14. Zatímco se koupeš 15. Hlídač krav 16. Mařenka 17. Košilka 18. Fotbal 19. Danse macabre 20. Sarajevo 21. Zatanči 22. Mikymauz 23. Převez mě, příteli 24. Anděl strážný Продолжительность: 01:13:13Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Ikarus (2008) Obal/Cover:Kvalita/Quality:230MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Já si to pamatuju 2. Ty ptáš se mě 3. Noe 4. Píseň o příteli 5. Ježíšek 6. Co se to stalo, bratříčku 7. Do dne a do roka 8. Pro Martinu 9. On se oběsil 10. Ona je na mě zlá 11. Prošel jsem hlubokým lesem 12. Ostravian Pie 13. Ikarus 14. Sloní hřbitovy 15. Mám jizvu na rtu Продолжительность: 43:20Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - V Lucerne (2009) Obal/Cover:Kvalita/Quality:415MB/FLAC [Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Dlouhá tenká struna 2. Mávátka 3. Na jedné lodi plujem 4. Ostravian Pie 5. Ty ptáš se mě 6. Samuraj 7. Potulní kejklíři 8. Jeruzalém 9. Ježíšek 10. Ona je na mě zlá 11. Plebs blues 12. Hvězda 13. Prošel jsem hlubokým lesem 14. Do dne a do roka 15. Já tam byl 16. Jako jelen, když vodu chce pít 17. Velká voda 18. Pro Martinu 19. Las Vegas 20. Ikarus 21. Dál se háže kamením a píská 22. Já si to pamatuju 23. Sloní hřbitovy 24. Mám jizvu na rtu Продолжительность: 01:19:35Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Koncerty 1982 A 1984 (2012) Obal/Cover:Kvalita/Quality:361MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:CD1: Jaromir Nohavica - Koncert 1982 1. Bahama Rum 2. Bláznivá Markéta 3. Svatava 4. V Bufetě 5. Když Mě Brali Za Vojáka 6. O Jakubovi 7. Píseň O Té Revoluci 1848 8. Láska Je Jak Kafemlýnek 9. Motiv Z Písně Podzemní Prameny 10. Možná Že Se Mýlím Bonus: 11. Bláznivá Markéta 2 12. Když Mě Brali Za Vojáka 2 13. Podzemní Prameny Продолжительность: 38:24
CD2: Jaromir Nohavica - Koncert 1984 1. Zatímco Se Koupeš 2. Rakety 3. Husita 4. V Jednym Dumku Na Zarubku 5. Píseň O Ženách 6. Velký Umění 7. Píseň Spokojeného Člověka 8. Dezertér 9. Píseň O Moskevském Metru 10. Psohlavci 11. Píseň O Manželství 12. Našel Jsem Já Pytlíček 13. Pochod Marodů Bonus: 14. Zatímco Se Koupeš 2 Продолжительность: 37:07Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Rok Dabla (2002) Obal/Cover:Kvalita/Quality:419MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Rok ďábla I 2. Jaromír Nohavica & Čechomor - Básnířka 3. Čechomor - Šimbolice 4. NTAK (Nohavicova teorie alkoholického kopce) 5. Jaromír Nohavica & Čechomor - Pyšný Janek 6. Marie Rottrová - Lásko voníš deštěm (She's Gone) 7. "Karle, pojď" 8. Jaromír Nohavica - Píseň pro malou Lenku 9. Čechomor - Koníčky 10. Jaromír Nohavica - Rakety 11. Jaz Coleman a Hinewehi Mohi - Pukaea (The Trumpet) 12. "Proč má člověk mlčet?" 13. Jaromír Nohavica & Čechomor - Kometa 14. František Černý a Karel Plíhal - Kdo na moje místo? I 15. Janova modlitba 16. Jaromír Nohavica a Karel Plíhal - Mikymauz 17. Universe B 18. Killing Joke - Exorcism 19. Čechomor - Mezi horami 20. Jaromír Nohavica - Osud 21. Rok ďábla II 22. Jaromír Nohavica & Čechomor - Amerika 23. Jaromír Nohavica & Čechomor - Kdo na moje místo? II 24. "Pojď, Karle" 25. Jaromír Nohavica & Čechomor - Goluboček 26. Rok ďábla III Продолжительность: 01:09:33 Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Hudba Bez Barier (1996) Obal/Cover:Kvalita/Quality:310MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Yo Yo Band - Já to mám rád s.m. 2. Spirituál Kvintet - Chci být při tom 3. Mňága a Žďorp - Vzlétni ptáku! 4. Jaromír Nohavica a Karel Plíhal - Metro pro krtky 5. Marie Rottrová, Jaromír Nohavica a Petr Freund - Lásko, voníš deštěm 6. Vladimír Mišík & etc - Za vodou 7. Miro Žbirka - 22 dní 8. Bratři Ebenové, Irena Budweiserová, Pavel Skála, Vladimír Kulhánek a Tomáš Krček - Chůze 9. Jan Burian - Nemocniční příběh 10. Krausberry - Disco Boy 11. Jan Sahara Hedl a Ivan Hlas - Vem mě sebou 12. Ivan Hlas - Jak se máš 13. Yo Yo Band - Rybitví 14. Spirituál Kvintet - Starý příběh 15. Oldřich Kaiser, Jiří Lábus a Miroslav Kořínek - Daleko je můj split Продолжительность: 48:51Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Sloni V Porcelanu (1998) Obal/Cover:Kvalita/Quality:247MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Vít Sázavský - Sloni v porcelánu 2. Bratři Ebenové - Boby 3. Jaromír Nohavica - Haló, haló 4. Hradišťan - Prosby 5. Jindra Kejak - Uspávanka 6. Radůza - Cestou do Jenkovic 7. Pavel Dobeš - Žabka 8. Jan Burian - Opice 9. Markéta Fišerová a Marek Eben - Kočka 10. Jiří Schmitzer - Trubka 11. Jaromír Nohavica - Čítanka 12. Magdalena Reifová a Petr Vacek - Já mám doma chrta 13. Jiří Dědeček - Sadem, lesem, parkem 14. Jan Spálený a Filip Spálený - Boiler blues 15. Pavel Dobeš - Vrabec 16. Dáša Voňková - Pouťová 17. Jiří Schmitzer - Prase 18. Paleček & Janík - Kva-kva-kva 19. Vodňanský & Skoumal - Malé mládě velbloudí 20. Jiří Dědeček - Ondatra 21. Jan Burian - Černý trh 22. Jindra Kejak - Sníh 23. Zuzana Navarová - Valčík 24. Zdeněk Vřešťál, Vít Sázavský a Petrklíček - Dva-tři-čtyři-pět Продолжительность: 43:16Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Tesinske Nebe (2004) Obal/Cover:Kvalita/Quality:339MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Nebe je tu 2. Kalina 3. Těšínská 4. Vilém Fusek 5. Kometa 6. Svatební 7. Litanie u konce století 8. Maškarní ples 9. Zítra ráno v pět 10. Jacek 11. Bláznivá Markéta 12. Mikymauz 13. Dokud se zpívá 14. Pane prezidente 15. Hymna HC Oceláři Třinec 16. Sarajevo 17. Petersburg 18. Danse macabre 19. Velká voda 20. Každý si nese své břímě 21. Data track: • Muzeum.mp3 • Plebs Blues.mp3 Продолжительность: 01:00:45 + DataSťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Havet Vselijaka (2005) Obal/Cover:Kvalita/Quality:379MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Majerovy brzdové tabulky - Zvířátka 2. Jiří Schmitzer - Krabička 3. Václav Koubek - Obři 4. Jiří Lábus - Bleší Olympiáda 5. Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř - Labutě 6. Jiří Dědeček - Kuna ví 7. Pavlína Jíšová - Lenochod 8. Jan Burian - Psí kusy 9. Bratři Ebenové - Sloni 10. Slávek Janoušek - Kobra 11. Sestry Steinovy - A je nám dobře 12. Jiří Suchý - Léto letoucí 13. Jindra Kejak - Koupil jsem na trhu... 14. Ivan Mládek - Defilé u moře 15. Roman Dragoun - Les 16. Jana Kirschner - Zajíc 17. Zdeněk Vřešťál - Psí balada 18. Raven - Zahradník kozlem 19. Jaromír Nohavica - Samuraj 20. Jablkoň - Ježibabí 21. Aleš Háma - Svině divoká 22. Roman Holý - Zoubky 23. Jan Budař - Vánoce na Marsu 24. Jaroslav Samson Lenk - Laně 25. Katka Šarkozi - Brontosaurus 26. Wabi Daněk - Indiánská 27. Neřež - Velký zvíře 28. Richard Krajčo - Kluziště 29. Jiří Suchý a Jiří Šlitr - Kočičí bál 30. Vlasta Redl - ZOO 31. Hradišťan - Zajíček běží Продолжительность: 01:07:09Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Moravsky Folk V Lucerne (2009) Obal/Cover:Kvalita/Quality:445MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нетTracklist:1. Mirek Fojtík - Ostrava 2. Folk Team - Všechna ta smutná hudba 3. Folk Team - Cesta 4. Folk Team - I ty v tom filmu musíš hrát 5. Pavel Dobeš - Hrušky 6. Pavel Dobeš - Oko ztratíš ve chvíli... 7. Pavel Dobeš - Zapomenutý trumf 8. Mirek Fojtík - Stín mýtu 9. Mirek Fojtík - Papírová loďka 10. Karel Plíhal - Skončil další fet 11. Karel Plíhal - Sedí topič u piána 12. Karel Plíhal - Došlo uhlí, došla pára 13. Karel Plíhal, Jaromír Nohavica, Pepa Streichl - Masné krámy 14. Entuziasté - Velké dělení 15. Pepa Streichl - Svět v zrnku prachu 16. Pepa Streichl - Vojáci lásky 17. Pepa Streichl - Džínová nevěsta 18. Vondrák + Lašek - Klaun 19. Vondrák + Lašek - Voják 20. Vondrák + Lašek - Blues o světaběhu 21. Jaromír Nohavica - Na jedné lodi plujem 22. Jaromír Nohavica - Divoké koně 23. Jaromír Nohavica - Možná, že se mýlím 24. Jaromír Nohavica - V jednom dumku Продолжительность: 01:18:39Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:- - - - - Jaromir Nohavica - Tenkrat (2013) Obal/Cover:Kvalita/Quality:348MB/FLAC Жанр: Фолк Страна: Чехия Аудио кодек: FLAC (*.flac) Тип рипа: tracks+.cue Битрейт аудио: lossless Источник (релизер): Собственные рипы Наличие сканов в содержимом раздачи: нет Tracklist:1. Mikymauz 2. Hrdina Nebo Dezertér 3. Divocí Koně 4. Zatímco Se Koupeš 5. Heřmánkové Štěstí 6. Darmoděj 7. Bláznivá Markéta 8. Kometa 9. Těšínská 10. Dál Se Háže Kamením 11. Petěrburg 12. Sudvěj 13. Přítel 14. Až To Se Mnu Sekne 15. Muzeum 16. Sarajevo 17. Možná, Že Se Mýlím 18. Peklo A Ráj 19. Píseň Psaná Na Vodu Продолжительность: 01:02:26Sťahuj/Download:FastShare.cz alebo:Heslo/Pass:
Naposledy upravil ladan dne 18 lis 2017, 10:22, celkově upraveno 1 |
Odstraněno chybné formátování textu |
|
13 lis 2017, 22:20 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|