pěkna blbost třeba ja nemam tak rychlej upload abych dělal ješte nějakej free server...
_________________ ● V případě problému, či žádosti o REUPLOAD mě kontaktuje prostřednictvím PM (soukromá zpráva)! ● Veškéré mnou uploadnuté soubory jsou zabalené ve WinRaru,rozbalujte je tedy zásadně WinRarem! ● za každy THX jsem rad
07 pro 2012, 11:03
nfsmaniac
V.I.P.
Re: Hellshare - Uploadeři - Povinnost číst !!!
No jsou dvě možnosti - buď uploadovat na free server nebo, jak píše zick-zack, využít nějakých služeb. Například MultiLoad - jednou uploaduješ a uloží se na víc serverů.
a u toho multiload když to budu uploadovat na hellshare a ulož.to a nikdo to stahne z hellshare bude se my přičitat kredit na hellshare?
_________________ ● V případě problému, či žádosti o REUPLOAD mě kontaktuje prostřednictvím PM (soukromá zpráva)! ● Veškéré mnou uploadnuté soubory jsou zabalené ve WinRaru,rozbalujte je tedy zásadně WinRarem! ● za každy THX jsem rad
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru