====================================================================================================================== »Zda v příspěvku není "ShareRapid" není to z důvodu, že bych na Server zanevřel, ale od nového spuštění tohoto úložiště mi stále stagnuje rychlost Uploadu« »Upload na tento Server doplním vždy jak se mi rychlost obnoví do normálu (obvykle to od zpomalení trvá cca 24 - 48 hodin)« »Tímto se omlouvám všem za čekání, ale ač jsem se to snažil řešit s podporou, tak se mi tento nešvar občas opakuje«
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
18 kvě 2014, 22:00
lordjin
Private
Re: King's Bounty: Dark Side (2014)
Díky za hru, pro info: měl jsem problém se spuštěním ve windows 8, stačí dát kompatibilitu s windows 7 a poté se hra spustí, další problém byl s úvodní obrazovkou, menu bylo pod obrazovkou(špatně nastavené rozlišení), v X:\Users\%user%\Documents\My Games\Kings Bounty The Dark Side\game.ini je potřeba změnit rozlišení podle potřeby, pro většinu NTB takto: setf ~screenresoultionx 1366 setf ~screenresoultiony 768 snad to někomu pomůže :-)
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru