|
|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
| Vypnout statistiky |
| KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2149 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 17 pro 2025, 00:56
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Zachraň mě / Rescue Me / CZ
|
|
| Autor |
Zpráva |
|
gulio
Warman
|
Zachraň mě / Rescue Me / CZ
Zachraň mě / Rescue Me (2004) S01 TvRip.CzDrama / Komedie
USA, 2004, 93x45 min Režie: Denis Leary, Jace Alexander, Peter Tolan, Rosemary R… (více) Scénář: Denis Leary, Peter Tolan, Michael Caleo, Stephen Be… (více) Kamera: Jonathan Freeman Hudba: Christopher Tyng Hrají: Denis Leary, Daniel Sunjata, Michael Lombardi, Steven Pasquale, John Scurti, Andrea Roth, Callie Thorne, James McCaffrey, Jack McGee, Tatum O'Neal,Citace: Po 11. septembri 2001 sa svet radikálne zmenil. Ako tento deň ovplyvnil životy hasičov zo 62. newyorskej požiarnej jednotky, ktorí vtedy prišli o mnohých kolegov a priateľov? Aké sú ich súkromné životy a osobné konflikty? Denis Leary ako hasič Tommy Gavin denne čelí stresom vyplývajúcim z jeho zamestnania, ale aj z rozpadu vzťahu s manželkou. Náčelník hasičského zboru Reilly má aj napriek svojej dobrej povesti vážny problém s hráčskou vášňou. Na mladého a príťažlivého Garrityho je lepšie sa len pozerať. Rivera je drzý portorický zvodca žien a poručík Shea je chlap, ktorý tajne píše poéziu, aby sa zbavil citového napätia. Nováčik Silletti musí na začiatku svojej hasičskej kariéry prejsť ešte potrebným zasvätením...
| Naposledy upravil Elira dne 25 lis 2015, 10:39, celkově upraveno 1 |
| Upraven název podle pravidel. |
|
| 20 lis 2015, 17:12 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|