Scooby-Doo na stopě / Scooby Doo, Where Are You! / CZ
Scooby-doo Na stopědvdrip.xvid.ac3_Lemra Audio je z tv ripů z tv nova a převedeno pomocí bepipe z 25fps na 23fps. Každý díl má kolem 140-200mb,kvalita je lepší než u těch tvripů,za které tímto děkuji.
_________________ Nepřeji si reupload na stejné servry,jako to dávám já,jenom pokud nebudou odkazy funkční. Multiload - Hellshare,uloz.to,Share-rapid,Quickshare.
03 lis 2010, 22:16
bender0088.cz
Private 1 st class
Re: Scooby-Doo na stopě / Scooby Doo, Where Are You! / CZ
Čau. Moc díky, že jsi to sem přidal. Nemohl jsem to nikde sehnat. Jen tě chci poprosit, jestli bys sem nemohl dát 2 díl z 2. série Záhadná maska. Psal jsi, že 3. díl jsi nesehnal, ale o 2. dílu tady nic není. Chybí tady odkaz ke stažení. Díky za odpověď a ještě jednou ti moc děkuji.
_________________ 92% teenagerů poslouchá Hip-Hop, Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu.
01 úno 2011, 16:20
GarfieldM
Corporal
mělo to bejt 2.a 3.díl,tayhle nemůžu sehnat..
_________________ Nepřeji si reupload na stejné servry,jako to dávám já,jenom pokud nebudou odkazy funkční. Multiload - Hellshare,uloz.to,Share-rapid,Quickshare.
28 dub 2011, 13:11
Jessy5428
Private 2 nd class
nedal by někdo od 7 dilu link na czshare....díky
29 dub 2011, 08:48
katsushiro
Private
Mám VLC media player a speciálně u těchhle videí se mi trhá zvuk - nevíte co s tím? Díky Edit: Už jsem to vyřešil - chyba je ve formátu AVI, stačí to konvertovat do něčeho jiného, třeba mp4
Jo a mimochodem, nejde stáhnout 13. díl 1. řady, prosím o reupload
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru