Pre všetkých ktorý už majú stiahnutú českú verziu som sem dal aj slovenskú audiostopu,stačí si ju spojiť vo virtual dube s jednotlivými dielmi a buď si urobiť multidub alebo českú odstrániť a pridať slovenskú.Je to len na vás.
Pre všetkých ktorý už majú stiahnutú českú verziu som sem dal aj slovenskú audiostopu,stačí si ju spojiť vo virtual dube s jednotlivými dielmi a buď si urobiť multidub alebo českú odstrániť a pridať slovenskú.Je to len na vás.
Vďaka za slovenské audio patrí vaskop
Postupný upload
Naposledy upravil cár ???? Hrozný dne 13 bře 2009, 02:08, celkově upraveno 5
16 zář 2008, 21:46
keoanu
Private
Re: Želvy Ninja / Teenage Mutant Ninja Turtles / SK
to: Car Hrozny, alebo Jasterica
Prosim Vas, alebo niekoho ineho, nema niekto z Vas este slovensku audiostopuTeenage Mutant Ninja Turtles??? Ak ano, mohli by ste reupnut, resp. uploadnut napr. na Rapidshare, Uloz.to, alebo nejaky dobry server?
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru