Re: Just Cause 2 - Máte problém? Potřebujete poradit? Vše zd
To s tím na Pro dokončení operace není dostatečný prostor se vyřešil tak že jsem si stáhnul Advanced system care proffesional a tam se si pohrál s ulitkou Smart ram kde jsem 2x kliknul a sníížil něco s Ram.Pak jsem hned kliknul na Justcause2.exe a hraju,Hra dohraná na 100%
28 zář 2011, 16:11
vajgl7
Private
mam stahnutou tuto hru ze steamu,hra mi jde,ale nevim kam mam nainstalovat cestinu,protoze nevidim v pocitaci zadnou slozku just cause 2 na disku.
21 zář 2012, 18:06
xxSvita
Private
Zdravím, potřeboval bych poradit! Nainstaloval jsem Just Cause 2, cracknul, když hru spustím, naběhne mi nějaká úvodní obrazovka "zvolit jazyk" a "launch" => když na to kliknu, vůbec nic se nestane Mám windows 8 64bitová verze
http://www.2i.cz/156ef2d80b tak teď mám pro změnu takovýhle problém
15 pro 2012, 20:56
S78DK
Private 1 st class
Zdravím chtěl jsem rozjet tuto staru pecku , ale hra mi po cca 10-15 minutách padá , nevítě někdo jak to fixnout ? Mám verzi skidrow se vším všudy a windows 8 spouštění v kompatibilitě pro windows 7 ani spouštění jako spravce nepomohlo ... Předem díky že se na mě vyserete a nikdo mi s tim nepomůe . =D
06 bře 2015, 14:40
pepdol
Warrant
Ahoj mám problém, do včera hra šlapala na výbornou, teď jsem zapl hru a ovládání na myši, je strašně málo citliví musím pohnout 10 krát myší doleva aby sem se otočil doleva nedá se s tím hrát než na někoho zamířím 100x mě zastřelí, a to jsem nastavil myš na 100% a nic to nemění.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru