|
Právě je 06 úno 2025, 00:48
|
Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
|
Autor |
Zpráva |
pipinpost
Private
|
Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
hosi vsechno co tu je sem udelal ....
|
30 lis 2012, 00:10 |
|
|
Julinaa
Corporal
|
razer11 píše: nevite nekdo sakrys proc nemuzu v druhy misi vystoupit z auta jak jedu s tim cernochem denisem? pise to drzte F pro vystoupeni tak ho drzim a nic proste... Už jsi vystoupil Já vystupoval přes "E"
|
30 lis 2012, 01:11 |
|
|
Julinaa
Corporal
|
pipinpost píše: hosi vsechno co tu je sem udelal .... Tak pohoda ne?
|
30 lis 2012, 01:11 |
|
|
pipinpost
Private
|
neni nejede to jakou maš verzi hry ?
|
30 lis 2012, 10:05 |
|
|
vanhouten
Private
|
vanhouten píše: ja jsem sosal tu ruskou verzi od pumikos z czshare a vse jede. akorat je treba se regnout na nejaky fake ucet na uplay aby to poprve projelo. pak se uplay hodi do offline rezimu a uz neni potreba nic overovat. jediny problemek co mam, tak je klasika ze mi nejde anglicka stopa s ceskymi titulky. taham ted znova ten language pack, tak uvidime. ale hra samotna bez problemu jede. takze update: stahl jsem to co jsem psal vyse (viz citace), do toho nacpal ten language pack (741 mb) a hra funguje bez problemu - savy fungujou, nepada to, je tam EN dabing + CZ titulky (trochu mi vadi ze je v EN i menu a vsechny ty navody, ale to casem vychytam )
|
30 lis 2012, 10:11 |
|
|
NeXuS
Sergeant
|
vanhouten píše: vanhouten píše: ja jsem sosal tu ruskou verzi od pumikos z czshare a vse jede. akorat je treba se regnout na nejaky fake ucet na uplay aby to poprve projelo. pak se uplay hodi do offline rezimu a uz neni potreba nic overovat. jediny problemek co mam, tak je klasika ze mi nejde anglicka stopa s ceskymi titulky. taham ted znova ten language pack, tak uvidime. ale hra samotna bez problemu jede. takze update: stahl jsem to co jsem psal vyse (viz citace), do toho nacpal ten language pack (741 mb) a hra funguje bez problemu - savy fungujou, nepada to, je tam EN dabing + CZ titulky (trochu mi vadi ze je v EN i menu a vsechny ty navody, ale to casem vychytam ) no vytvoř si zástuopce FarCry3.exe na plochu,pak vlastnosti a do cíle přidej parametr -language=czech a budeš mít i menu v češtině před - musíš mít mezeru
_________________ Nexus Nectō
|
30 lis 2012, 10:45 |
|
|
razer11
Captain
|
Julinaa píše: razer11 píše: nevite nekdo sakrys proc nemuzu v druhy misi vystoupit z auta jak jedu s tim cernochem denisem? pise to drzte F pro vystoupeni tak ho drzim a nic proste... Už jsi vystoupil Já vystupoval přes "E" ja sem si prenastavil ovladani a mam vystupovani na F a drzim to jak blbec a nevystoupi proste.. jde videt ze se jako by hejbe ten panak update: ty voe uz me to fakt sere proste drzte F pro vystoupeni tak to drzim 5 min a nic... fakt uz me to zacina stvat pekne diky takovyhle hovadine si nemuzu zahrat nadhera proste!!! nikdo nema stejny problem ach jo?
|
30 lis 2012, 11:18 |
|
|
vanhouten
Private
|
NeXuS píše: vanhouten píše: vanhouten píše: ja jsem sosal tu ruskou verzi od pumikos z czshare a vse jede. akorat je treba se regnout na nejaky fake ucet na uplay aby to poprve projelo. pak se uplay hodi do offline rezimu a uz neni potreba nic overovat. jediny problemek co mam, tak je klasika ze mi nejde anglicka stopa s ceskymi titulky. taham ted znova ten language pack, tak uvidime. ale hra samotna bez problemu jede. takze update: stahl jsem to co jsem psal vyse (viz citace), do toho nacpal ten language pack (741 mb) a hra funguje bez problemu - savy fungujou, nepada to, je tam EN dabing + CZ titulky (trochu mi vadi ze je v EN i menu a vsechny ty navody, ale to casem vychytam ) no vytvoř si zástuopce FarCry3.exe na plochu,pak vlastnosti a do cíle přidej parametr -language=czech a budeš mít i menu v češtině před - musíš mít mezeru nemusim tam nejak upravovat ty registry? protoze ta ruska verze se mi do registu nezapsala (hkey_machine...) a kdyz jsem pouzil registry co jsou pribalene, tak mi hra nenajizdela. jinak diky za info. doma zkusim
|
30 lis 2012, 12:08 |
|
|
epifanka
Private
|
Může mi někdo poradit?? mám lagy na lowest detaily i rozlišení a myslím, že to není HW.. AMD phenom X2 550 3,1GHz. Ati radeon HD 5750 (1Gb) 4Gb RAM... sekají se jak videa, tk gameplay. To samé bylo u witchera 2, ale tam sjem to nakonec nějakym fixem opravil.. Hitman Absolution laguje taky pokud nesejdu na minimalni detaily. Ví někdo co s tím? jestli není špatně nastaven výkon CPU nebo grafiky? Nikdy jsem s tím nic nedělal, jen nainstaloval directy, ovladače grafiky
|
30 lis 2012, 12:33 |
|
|
vanhouten
Private
|
epifanka píše: Může mi někdo poradit?? mám lagy na lowest detaily i rozlišení a myslím, že to není HW.. AMD phenom X2 550 3,1GHz. Ati radeon HD 5750 (1Gb) 4Gb RAM... sekají se jak videa, tk gameplay. To samé bylo u witchera 2, ale tam sjem to nakonec nějakym fixem opravil.. Hitman Absolution laguje taky pokud nesejdu na minimalni detaily. Ví někdo co s tím? jestli není špatně nastaven výkon CPU nebo grafiky? Nikdy jsem s tím nic nedělal, jen nainstaloval directy, ovladače grafiky ja mam vicemene podobnou sestavu, jen o neco malo silnejsi (phenom X3 3,5ghz, radeon 5830, 4 gb ram) a far cry mi jede naprosto plynule na high nastaveni (mam vypnute AA a vsync) v 1680x1050. jestli ti to dela i v ostatnich hrach, tak bych to videl na nejaky hardwarovy problem nebo nejakou aplikaci na pozadi co ti brzdi vykon. kdyz pustis hru a mrknes se pak na graf vytizeni CPU co ti to ukazuje?
|
30 lis 2012, 12:37 |
|
|
epifanka
Private
|
vanhouten píše: epifanka píše: Může mi někdo poradit?? mám lagy na lowest detaily i rozlišení a myslím, že to není HW.. AMD phenom X2 550 3,1GHz. Ati radeon HD 5750 (1Gb) 4Gb RAM... sekají se jak videa, tk gameplay. To samé bylo u witchera 2, ale tam sjem to nakonec nějakym fixem opravil.. Hitman Absolution laguje taky pokud nesejdu na minimalni detaily. Ví někdo co s tím? jestli není špatně nastaven výkon CPU nebo grafiky? Nikdy jsem s tím nic nedělal, jen nainstaloval directy, ovladače grafiky ja mam vicemene podobnou sestavu, jen o neco malo silnejsi (phenom X3 3,5ghz, radeon 5830, 4 gb ram) a far cry mi jede naprosto plynule na high nastaveni (mam vypnute AA a vsync) v 1680x1050. jestli ti to dela i v ostatnich hrach, tak bych to videl na nejaky hardwarovy problem nebo nejakou aplikaci na pozadi co ti brzdi vykon. kdyz pustis hru a mrknes se pak na graf vytizeni CPU co ti to ukazuje? Místo citace jsem to nahlásil btw. využití CPU 80-90% při uvodnim videu, tady asi něco neni v pořadku... jinak to žere asi 2GbRAM Pokud je hra vypnuta, využití CPU je 1% a žere to 1,7GbRAM
|
30 lis 2012, 12:54 |
|
|
StalinM
Sergeant
|
Ja mam sice slabsi sestavu. Jeste starej phenom a HD4850 1GB ale taky musim jet na low. Cos mi pridje divny podle doporucenejch pozadavku. Treba vyjde nejakej fix jak tenkrat u fallout 3 nebo new vegas ted si presne nepamatuju. I u nich sem musel na low stahl fix a hele jede to na max
|
30 lis 2012, 13:13 |
|
|
vanhouten
Private
|
verze 1,01 by mela hru jeste trochu optimalizovat
|
30 lis 2012, 13:18 |
|
|
epifanka
Private
|
patch nainstalován, a mezi high nastavení s 1680x1050 a low 800x600...vypadají jinak, ale sekají stejně.
|
30 lis 2012, 13:27 |
|
|
StalinM
Sergeant
|
patch mam . Nejak extra me to nevadi klidne dohraju na low, ale cekal sem vic
|
30 lis 2012, 14:00 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|