fastshare
Zobrazit téma - Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 00:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Další
 Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem

hosi vsechno co tu je sem udelal ....

30 lis 2012, 00:10
Corporal
Corporal

razer11 píše:
nevite nekdo sakrys proc nemuzu v druhy misi vystoupit z auta jak jedu s tim cernochem denisem? pise to drzte F pro vystoupeni tak ho drzim a nic proste... :(

Už jsi vystoupil :D Já vystupoval přes "E"

30 lis 2012, 01:11
Corporal
Corporal

pipinpost píše:
hosi vsechno co tu je sem udelal ....

Tak pohoda ne?

30 lis 2012, 01:11
Private
Private

neni nejede to jakou maš verzi hry ?

30 lis 2012, 10:05
Private
Private

vanhouten píše:
ja jsem sosal tu ruskou verzi od pumikos z czshare a vse jede. akorat je treba se regnout na nejaky fake ucet na uplay aby to poprve projelo. pak se uplay hodi do offline rezimu a uz neni potreba nic overovat. jediny problemek co mam, tak je klasika ze mi nejde anglicka stopa s ceskymi titulky. taham ted znova ten language pack, tak uvidime. ale hra samotna bez problemu jede.

takze update: stahl jsem to co jsem psal vyse (viz citace), do toho nacpal ten language pack (741 mb) a hra funguje bez problemu - savy fungujou, nepada to, je tam EN dabing + CZ titulky (trochu mi vadi ze je v EN i menu a vsechny ty navody, ale to casem vychytam :) )

30 lis 2012, 10:11
Sergeant
Sergeant

vanhouten píše:
vanhouten píše:
ja jsem sosal tu ruskou verzi od pumikos z czshare a vse jede. akorat je treba se regnout na nejaky fake ucet na uplay aby to poprve projelo. pak se uplay hodi do offline rezimu a uz neni potreba nic overovat. jediny problemek co mam, tak je klasika ze mi nejde anglicka stopa s ceskymi titulky. taham ted znova ten language pack, tak uvidime. ale hra samotna bez problemu jede.

takze update: stahl jsem to co jsem psal vyse (viz citace), do toho nacpal ten language pack (741 mb) a hra funguje bez problemu - savy fungujou, nepada to, je tam EN dabing + CZ titulky (trochu mi vadi ze je v EN i menu a vsechny ty navody, ale to casem vychytam :) )

no vytvoř si zástuopce FarCry3.exe na plochu,pak vlastnosti a do cíle přidej parametr -language=czech a budeš mít i menu v češtině před - musíš mít mezeru

30 lis 2012, 10:45
Captain
Captain

Julinaa píše:
razer11 píše:
nevite nekdo sakrys proc nemuzu v druhy misi vystoupit z auta jak jedu s tim cernochem denisem? pise to drzte F pro vystoupeni tak ho drzim a nic proste... :(

Už jsi vystoupil :D Já vystupoval přes "E"

ja sem si prenastavil ovladani a mam vystupovani na F a drzim to jak blbec a nevystoupi proste.. jde videt ze se jako by hejbe ten panak :D

update: ty voe uz me to fakt sere proste drzte F pro vystoupeni tak to drzim 5 min a nic... fakt uz me to zacina stvat pekne diky takovyhle hovadine si nemuzu zahrat nadhera proste!!! nikdo nema stejny problem ach jo? :(

30 lis 2012, 11:18
Private
Private

NeXuS píše:
vanhouten píše:
vanhouten píše:

no vytvoř si zástuopce FarCry3.exe na plochu,pak vlastnosti a do cíle přidej parametr -language=czech a budeš mít i menu v češtině před - musíš mít mezeru

nemusim tam nejak upravovat ty registry? protoze ta ruska verze se mi do registu nezapsala (hkey_machine...) a kdyz jsem pouzil registry co jsou pribalene, tak mi hra nenajizdela. jinak diky za info. doma zkusim :)

30 lis 2012, 12:08
Private
Private

Může mi někdo poradit?? mám lagy na lowest detaily i rozlišení a myslím, že to není HW.. AMD phenom X2 550 3,1GHz. Ati radeon HD 5750 (1Gb) 4Gb RAM... sekají se jak videa, tk gameplay. To samé bylo u witchera 2, ale tam sjem to nakonec nějakym fixem opravil.. Hitman Absolution laguje taky pokud nesejdu na minimalni detaily. Ví někdo co s tím? jestli není špatně nastaven výkon CPU nebo grafiky? Nikdy jsem s tím nic nedělal, jen nainstaloval directy, ovladače grafiky

30 lis 2012, 12:33
Private
Private

epifanka píše:
Může mi někdo poradit?? mám lagy na lowest detaily i rozlišení a myslím, že to není HW.. AMD phenom X2 550 3,1GHz. Ati radeon HD 5750 (1Gb) 4Gb RAM... sekají se jak videa, tk gameplay. To samé bylo u witchera 2, ale tam sjem to nakonec nějakym fixem opravil.. Hitman Absolution laguje taky pokud nesejdu na minimalni detaily. Ví někdo co s tím? jestli není špatně nastaven výkon CPU nebo grafiky? Nikdy jsem s tím nic nedělal, jen nainstaloval directy, ovladače grafiky

ja mam vicemene podobnou sestavu, jen o neco malo silnejsi (phenom X3 3,5ghz, radeon 5830, 4 gb ram) a far cry mi jede naprosto plynule na high nastaveni (mam vypnute AA a vsync) v 1680x1050. jestli ti to dela i v ostatnich hrach, tak bych to videl na nejaky hardwarovy problem nebo nejakou aplikaci na pozadi co ti brzdi vykon. kdyz pustis hru a mrknes se pak na graf vytizeni CPU co ti to ukazuje?

30 lis 2012, 12:37
Private
Private

vanhouten píše:
epifanka píše:

ja mam vicemene podobnou sestavu, jen o neco malo silnejsi (phenom X3 3,5ghz, radeon 5830, 4 gb ram) a far cry mi jede naprosto plynule na high nastaveni (mam vypnute AA a vsync) v 1680x1050. jestli ti to dela i v ostatnich hrach, tak bych to videl na nejaky hardwarovy problem nebo nejakou aplikaci na pozadi co ti brzdi vykon. kdyz pustis hru a mrknes se pak na graf vytizeni CPU co ti to ukazuje?

Místo citace jsem to nahlásil :D btw. využití CPU 80-90% při uvodnim videu, tady asi něco neni v pořadku... jinak to žere asi 2GbRAM
Pokud je hra vypnuta, využití CPU je 1% a žere to 1,7GbRAM

30 lis 2012, 12:54
Sergeant
Sergeant

Ja mam sice slabsi sestavu. Jeste starej phenom a HD4850 1GB ale taky musim jet na low. Cos mi pridje divny podle doporucenejch pozadavku. Treba vyjde nejakej fix jak tenkrat u fallout 3 nebo new vegas ted si presne nepamatuju. I u nich sem musel na low stahl fix a hele jede to na max

30 lis 2012, 13:13
Private
Private

verze 1,01 by mela hru jeste trochu optimalizovat

30 lis 2012, 13:18
Private
Private

patch nainstalován, a mezi high nastavení s 1680x1050 a low 800x600...vypadají jinak, ale sekají stejně.

30 lis 2012, 13:27
Sergeant
Sergeant

patch mam . Nejak extra me to nevadi klidne dohraju na low, ale cekal sem vic

30 lis 2012, 14:00
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]