|
Právě je 06 úno 2025, 03:01
|
call of duty modern warfare 2 čeština
|
Autor |
Zpráva |
Ellman24
Private
|
Re: call of duty modern warfare 2 čeština
SlayerWing píše: TOHLE SE MI PŘESTÁVÁ LÍBIT!! JEŠTĚ JEDNOU SE TU BUDETE HÁDAT, NADÁVAT SI ATD! TAK TOPIC ZAMKNU A PŘESOUVÁM NA SMETIŠTĚ! HÁDKY, ZBYTEČNÝ SPAM A NAHÁNĚNÍ PŘÍSPĚVKU TU TOLEROVAT NEBUDU!! BUĎTE RÁDI ŽE VÁM TOPIC NESMAŽU VŠECHNY PŘÍSPĚVKY BY VÁM ŠLI DO KOPRU!! Ty voe ty jsi teda cíťa)Sry že ti tak nadavam ale o tom to je ne snad?
|
04 led 2010, 21:19 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1275 Bydliště: unknown
|
Ellman24 píše: SlayerWing píše: TOHLE SE MI PŘESTÁVÁ LÍBIT!! JEŠTĚ JEDNOU SE TU BUDETE HÁDAT, NADÁVAT SI ATD! TAK TOPIC ZAMKNU A PŘESOUVÁM NA SMETIŠTĚ! HÁDKY, ZBYTEČNÝ SPAM A NAHÁNĚNÍ PŘÍSPĚVKU TU TOLEROVAT NEBUDU!! BUĎTE RÁDI ŽE VÁM TOPIC NESMAŽU VŠECHNY PŘÍSPĚVKY BY VÁM ŠLI DO KOPRU!! Ty voe ty jsi teda cíťa)Sry že ti tak nadavam ale o tom to je ne snad? Hele SlayerWing má pravdu. Vy jste hrozně nedočkaví. Prostě až to bude tak to bude a zbytečně se tu nehádejte. Tohle sem nepatří. On je s CRAIG JONES moderátor této sekce a jenom dohlíží na pořádek. Že jo SlayerWing?
|
04 led 2010, 21:30 |
|
JIGSAW61
Private
|
...Si to přeložte sami, když jste tak chytrý! Já jsem těm,co na překladu pracují velice vděčný za jejich ochotu a čas, že to pro nás zadarmo dělají a vy jim ještě vynadáte. Klidně bych byl ochoten za ten překlad i zaplatit, až bude protože kvalitně přeložit takovouhle hru dá dost práce a zabere moře času, který by překladatel jistě strávil lepší činností než se srát s češtinou pro bandu nedočkavých nevděčníků...
|
05 led 2010, 08:15 |
|
SlayerWing
Private 1 st class
|
Citace: Ty voe ty jsi teda cíťa)Sry že ti tak nadavam ale o tom to je ne snad? Bejt tebou si sklidním hormony nebo si natomhle foru dlouho neužiješ! Tohle forum neni o nadávkách, hádkách! A tohle už konečně koukej respektovat! Uvidim tu ještě 1 zbytečný spam a máte po topicu! Držte se tématu!!! Mannoroth: Máš pravdu..
![i_m_a_g_e](http://img194.imageshack.us/img194/7056/2398.png) Život se s nikým nemazlí, ani ty nebudeš výjimka...
║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║ © ΘRIGINAL PRΘFILE ®
|
05 led 2010, 15:49 |
|
Ondrus84
Private
|
Já pořád nechápu o co Vám všem jde.?????!!!!! místo aby jste byli rádi že se někdo o tu češtinu pokouší tak jim tady nadáváte.Oni to nemají za povinnost. Když jste tak chytří tak si tu češtinu udělejte sami a nebo držte hubu a čekejte až ji někdo vytvoří.A když nevytvoří tak s tím stejně nic neuděláte.
|
05 led 2010, 20:12 |
|
Asgard
Uploader
|
Kušte všichni. Sledujte cestiny.cz až bude překlad tak se tam objeví. Bude to nejspíš rekordní lokalizační patch - velikost cca 2 GB.
|
05 led 2010, 20:51 |
|
IceFlame
Sponzor 3 rd class
|
2GB? Proc to ma tolik? Jsou snad pridany nove textury. Mam na mysli, ze treba anglicke plakaty jsou v CZ jazyce nebo tak neco?
_________________ Nikdo není dokonalej, i ho*no má svý mouchy... proto sám sebou vždy buď!
|
05 led 2010, 20:56 |
|
Snowblade
Private
|
na cestiny.cz se píše toto : Citace: despe1 | 28.12.2009 14:23:48
čeština MW2 INFO
Tak info:
Můj dosavadní překladatel (já jsem jen import, export textu a fontů) přestal komunikovat (neodpovídá - nevím co se mu stalo). Takže věci kolem menu a jinejch drobností , prostě neni.Čekal jsem 3 týdny , dýl čekat nemůžu.
Tak jsem sehnal jiného, taky dobrého překladatele (Ctihy) , kterej dodělává menu a věci kolem.
Čeština se tím trochu zdrží, ale zas se mi podařilo dostat na fonty, takže hra bude komplet s diakritikou.
Tak ještě chvilku vydržte - despe1
Pokuď vydržíte, budete mít obrazně v rukou první CoD6 MW2 Češtinu
05 led 2010, 21:28 |
|
seven2
Private
|
Tvl já se na tu češtinu těšim jak malej kluk na bonbony a to je mi 28 :-DDD , ale jinak mám ženu děti barák ....:-)
|
07 led 2010, 17:22 |
|
valecek
Private 1 st class
|
Abych trochu zmírnil flame vznikající zde stejně jako jinde.... ANO - na češtině se stále pracujePřeklad textů a korektura jsou vpodstatě hotové, ale jde o to že přeložit hru není jako přeložit článek z novin, hra nemá texty uložené v nějakém lehce editovatelném textovém souboru Texty se do hry vkládají pomocí HEX editoru, dost často se musí dodržovat počet znaků a celkově je to dost komplikované to rozchodit (kdo má s podobným překladem zkušenosti dá za pravdu) - uvedení CZ do chodu se tím pádem komplikuje a trvá to déle než bylo původně předpokládáno, nicméně despe1 na tom maká a pomalu každou chybu odstraňuje Příklad jedné takové chyby v zobrazení textu je hned na prvním obrázku ![Re: call of duty modern warfare 2 čeština](http://i47.tinypic.com/rvzi40.jpg) ![Re: call of duty modern warfare 2 čeština](http://i49.tinypic.com/30jnpxh.jpg) ![Re: call of duty modern warfare 2 čeština](http://i49.tinypic.com/6ntvgz.jpg) Pevné datum vydání po dřívějších zkušenostech zásadně uvádět nebudeme ! - nejsme sebevrazi a nepotřebujeme "podporovat" ještě dalšíma nadávkama v případě dalších nečekaných komplikací, které nám zaberou další hodiny a hodiny práce Naštvat už nás asi nikdo nemůže (blbě kecaj hlavně lidi co jen sedí na pr...li, nic o tom neví a nic pro to neudělají a jen čekají, až jim to někdo přistrčí až pod nos - rád bych věděl co vám dává právo kritizovat cizí snahu a práci na kterou nemáte vůbec žádné nárokovací právo), ale opravdu nás nebaví někomu pořád dokazovat že něco děláme když už jsme na tom všichni ztrávili desítky hodin práce ve svým volným čase.... Všem co nás podporují děkujeme
Všem co kritizují - začněte sami a udělejte to dřív lépe a rychleji a ukažte jací jste frajeři.....
Naposledy upravil valecek dne 07 led 2010, 20:55, celkově upraveno 2
|
07 led 2010, 19:16 |
|
Phavran
Private
|
Jen tak dál hoši.Fandim vám.
|
07 led 2010, 19:30 |
|
RostislavC
Private 1 st class
|
Jj jen tak dál a jestli je něco potřeba tak napište a já rád pomůžu. Jo napište mi dyžtak na mail [email protected]
|
07 led 2010, 20:41 |
|
Lynx12
Private 1 st class
|
Myslím, že můžu říct, že patřím mezi lidičky, co vám fandí a hlavně jsou vděční, že jste se do toho pustili. Mám MW2 odehrané 5x v eng ale rodný jazyk je rodný jazyk (a přiznám se bez mučení, že jsem natěšený jak malý kluk). Velké DÍKY předem..... Jsem rád, že se nenecháte demotivovat těma troubama........ Přeju vám pevné nervy a...a...a...
_________________ PC: case Corsair 550D, AMD FX-8300BE+CoolerMaster Hyper 212+EVO, Asus M5A99FX PRO R2.0, Crucial Ballistix Tactical 16 GB, Gigabyte R927XOC-2GD, SSD 120GB, HDD WD Red 2TB+Black 1TB, Zalman ZM600GLX, LED BenQ RL2455HM, Win10x64Pro mobil: HTC U11 128/6GB Brilliant Black/ oficial Pie 3.31.401.1
|
07 led 2010, 21:26 |
|
furiannn
Private
|
Phavran píše: Jen tak dál hoši.Fandim vám. Mám stejnej názor ... ale nemáte za co děkovat to by sme měli my
|
07 led 2010, 23:01 |
|
valecek
Private 1 st class
|
IceFlame píše: 2GB? Proc to ma tolik? Jsou snad pridany nove textury. Mam na mysli, ze treba anglicke plakaty jsou v CZ jazyce nebo tak neco? Nic přidaného není, pouze CZ texty Bude to mít pravděpodobně tolik, protože to upravuje celkem přes 3GB souborů ve hře a i když v těch souborech změníš jen pár vět tak soubory jsou tak komprimovaný že ve výsledku se celý soubor liší od původního třeba i o 95% = instalátor to pak neumí víc zmenšit. Taky z toho nemáme radost, že je to tak veliký.... Kdyby měla hra texty v obyčejným texťáku tak to bude mít pár KB - ale tady má každá mise svůj soubor (cca 180 MB) a všechny se musí upravit
|
08 led 2010, 00:12 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|