|
Právě je 07 úno 2025, 00:01
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
ddavidson
Master Sergant
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
No jen tak mimochodem, já si to stahoval z oficiální ho webu Alter|WNet a byly to dva archivy a dva torrenty a podle videa jsem to zprovoznil a perlička na závěr, mělo to celkově kolem 9 GB dat a frčí mi to dodnes.
|
15 zář 2010, 17:01 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
rope
Private
|
Zdravim mam problem se spustenim hry (viz obrázek) vsechno delam dobre presne podle návodu když chci hru spustit naskočí tato chyba. Mám Windows Vista ultimate 32 bit. Poradte nekdo co s tim?? Diky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
|
20 zář 2010, 15:57 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Zkus spustit jako správce nebo znovu aplikuj Alter|Wnet podle návodu co tam mají.
|
20 zář 2010, 16:37 |
|
w4rezz
Private
|
rope: nemas .net framework 3.5 http://www.designasp.net/blog/en/post/2009/image.axd?picture=2009%2F3%2Ferror_wcf_winfeatures.gif
|
20 zář 2010, 22:40 |
|
uai
Private 1 st class
|
mam problem kdyz zapnu hru tak mi to napise: The beta of Modern Warfare 2 has now ended ,a nenajde nikoho. pritom to mam stazene primo z alteriwnetu a crack od angela
|
21 zář 2010, 19:25 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Tak tomu nerozumím, já to mám taky stažené z Alter|Wnetu, ale žádné další cracky nebo něco podobného jsem do toho nedával.
|
22 zář 2010, 06:31 |
|
w4rezz
Private
|
uai píše: mam problem kdyz zapnu hru tak mi to napise: The beta of Modern Warfare 2 has now ended ,a nenajde nikoho. pritom to mam stazene primo z alteriwnetu a crack od angela Děla to ten crack, žadny cracky se tam nedavaj, jen alteriw klient.
|
22 zář 2010, 16:34 |
|
uai
Private 1 st class
|
w4rezz píše: uai píše: mam problem kdyz zapnu hru tak mi to napise: The beta of Modern Warfare 2 has now ended ,a nenajde nikoho. pritom to mam stazene primo z alteriwnetu a crack od angela Děla to ten crack, žadny cracky se tam nedavaj, jen alteriw klient. jenze me to delalo i predtim bez toho cracku tak jsem myslel ze pomuze ale nepomohl
|
22 zář 2010, 20:08 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
A nemáš náhodou BETA verzi MW2?
|
22 zář 2010, 20:13 |
|
lo_W
Corporal
|
ddavidson píše: A nemáš náhodou BETA verzi MW2? Kdyby něaká byla xD
|
22 zář 2010, 21:17 |
|
w4rezz
Private
|
lo_W píše: ddavidson píše: A nemáš náhodou BETA verzi MW2? Kdyby něaká byla xD Samozřejmě že byla, ale s beta verzi alterIWnetu si už nezahraješ, potřebuješ nejnovější verzi. Použij autoUpdator - http://alteriw.net/viewtopic.php?f=4&t=8536
|
22 zář 2010, 23:09 |
|
Keep_the_change
Private
|
Ahoj, nevíte co se děje? když spustím hru, tak se mi nejdřív napíše: "Could not connect to the configured server(server.alteriw.net). Possibly you´ve misconfigured alterIWnet.ini, or this server is actually down." dám OK, hra najede, a když dám play, tak se mi to snaží připojit na alterIWnet a nic a nic a nic...
|
23 zář 2010, 22:54 |
|
Keep_the_change
Private
|
Keep_the_change píše: Ahoj, nevíte co se děje? když spustím hru, tak se mi nejdřív napíše: "Could not connect to the configured server(server.alteriw.net). Possibly you´ve misconfigured alterIWnet.ini, or this server is actually down." dám OK, hra najede, a když dám play, tak se mi to snaží připojit na alterIWnet a nic a nic a nic... Tak jsem na to přišel. dle vyjádření serveru alterIW jim někdo napadl server a použil u toho DDoS. http://cs.wikipedia.org/wiki/Denial_of_ServiceAsi nějakej hacker, kterého urazilo, že mu dali BAN.
|
24 zář 2010, 00:05 |
|
kuba741
Private
|
zdravim prosimvas nevite cim to muze byt? kdyz zapnu mp tak mi neni videt zbran a budovy a seka se to.. kazdy 2 vteriny a pc to urcite nebude kdyz rozjedu dirt 2 napr na ultra bez sekani mam Amd athlon x2 5200+ nataktovanej na 3ghz Ati sapphire radeon hd5770 512 mb ddr5 2gb ramky diky moc za odpoved
|
24 zář 2010, 08:56 |
|
+sfinx+
Private
|
Keep_the_change píše: Ahoj, nevíte co se děje? když spustím hru, tak se mi nejdřív napíše: "Could not connect to the configured server(server.alteriw.net). Possibly you´ve misconfigured alterIWnet.ini, or this server is actually down." dám OK, hra najede, a když dám play, tak se mi to snaží připojit na alterIWnet a nic a nic a nic... dej si stranku zpatky - uz to tu jednou bylo, s tim nic neudelas, muzes jen cekat a sledovat diskuze plne nadavek na IW net ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) aktuality z IW:
|
24 zář 2010, 09:26 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|