fastshare
Zobrazit téma - Battlefield 3
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 13 úno 2025, 00:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 219 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Další
 Battlefield 3 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Battlefield 3

Zdravim, chtěl bych se zeptat...nainstaloval sem Reloaded verzi, cracknul, smazal TM z názvu a stejně mi to nejde spustit. Vyhodilo mi to hlášku:

Vstupní bod procedury CreateDXGIFactory1 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně dxgi.dll nalézt.
Tu dxgi.dll sem stáhnul a hází to novou:

Vstupní bod procedury QueryDisplayConfig se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně USER32.dll nalézt.
To sem taky stáhnul a to už mi nepomohlo.
Mám Visty, ovladače mám aktualizovaný, novější directx než co je u hry sem nenašel, už nevím co mám dělat ... Prosím poraďte

30 říj 2011, 13:57
Private 1 st class
Private 1 st class

ImAwesome píše:
heh mě to jede super když sem si stáhl ovladače na grafiku...ae mám to španělsky asi sem to přehlídl u popisu jak sem byl unešenej :D nevíte jak tam dostat eng? :)

Melo by to bejt v nastaveni, dabing i titulky..;) ale nevim jestli tomu porozumis španelsky..:-D jinak preinstal

30 říj 2011, 14:39
Private
Private

čau, mám problém se zvukem. Zvuk se mi jako kdyby seká a opakuje a někdy je zas opožděn, nevíte co stím ?

30 říj 2011, 14:44
Private
Private

Zdravim... Taky jsem nainstaloval a dokonce i rozjel bez vetsich problemu, ale jedna vec me trochu stve... pustil jsem vse na Ultra, ale kdyz (napr. na zacatku) beham po schodech, nebo proste v oblasti ktera asi neni jeste nacetla v pameti tak jsou sileny propady framu a takovy zakousavani... Kdyz je nacteno tak to bezi plynbule (kolem 30 FPS). Nevite v cem by mohl byt problem? Proc se to deje?

Mozna nedostacuje hardware, ale myslim, ze tak hrozne na tom neni. Ovladace grafiky jsou myslim aktualni a to Catalyst 11.10... Nemuzu se dostat na stranky AMD do sekce driveru. Proto nevim...

Sestava je tato:

Ati Radeon HD 5850 (725/1000)
AMD Phenom II X4 955 BE (3,2 Ghz)
4 GB RAM 1333 Mhz
750GB Western Digital Caviar Black
Win 7 Professional

Napadlo me take, jestli treba to nemuze byt vykonem procesoru. Pomohl by maly OC? Dosud jsem nikdy netaktoval, jeslikoz mi to neprislo az tak nutne i kdyz obcas by to mozna pomohlo. S OC procesoru nebude problem. S grafikou by to bylo horsi protoze to ma tusim zamkly v biosu.

Kdyby nekdo vedel co by mohlo byt pricinou. (Vykon hardwaru, ovladace, nekopatibilita, nebo OC...) Byl bych rad za kazdou radu... :)

EDIT: Zapomel jsem jeste ze hraju na rozliseni 1920x1080.

30 říj 2011, 15:44
Sergeant
Sergeant

No ja to hraji na vysoky na hd4850 1gb a jeste starej phenom x4 9550 na 2.6Ghz samo 4gb ram. A bez problemu s fps takze sestavou to asi nebude

30 říj 2011, 16:51
Private
Private

Zdravím,
hru jsem naistaloval (od Reloaded) smazal sem TM a hra se pustila.. jenže hraju tak 3 minuty a sekne se obraz a zvuk. Musím to vypnout přes správce úloh. Neví někdo co s tím ?
PC: Amd Phenom II x2 3,2GHz
Ati Radeon HD 4850
4GB RAM DDR3

30 říj 2011, 17:09
Private
Private

YchuS píše:
Zdravím,
hru jsem naistaloval (od Reloaded) smazal sem TM a hra se pustila.. jenže hraju tak 3 minuty a sekne se obraz a zvuk. Musím to vypnout přes správce úloh. Neví někdo co s tím ?
Ati Radeon HD 4850
4GB RAM DDR3

Mám stejný problém :-(

30 říj 2011, 17:30
Captain
Captain

Většina problému co tady píšete je způsobená tím že jde o pirátskou verzi.

30 říj 2011, 17:34
Private
Private

H3ROo píše:

Určitě si to nebudu kupovat jen kvuli tomu, abych to zjistil..

30 říj 2011, 17:46
Private
Private

Razor4177 píše:
YchuS píše:
Zdravím,
Ati Radeon HD 4850
4GB RAM DDR3

Mám stejný problém :-(

Tak už jsem to rozjel.. stáhl jsem si nejnovější ovladače grafiky a jede to v pohodě.. doporučuju ti stáhnout si tento program, přes něj si stáhneš nejnovější ovladače... http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx

30 říj 2011, 18:25
Captain
Captain

YchuS píše:
H3ROo píše:

Ale zase si budeš moct zahrát multiplayer a v tom případě když si to nechceš koupit aby jsi to zjistil tak tady nepiš o radu...

30 říj 2011, 18:38
Private
Private

7260121 píše:
hra dohrana celkem nicmoc jsou tam i chyby jako byly v betě!!!!!!
co samozdřejmě neva když jde o piratskou verzi jenom bysi to chtělo ověřit plnou verzi jestly šlape jako hodinky a zasloužísi doní investovat finanční obnos!!
Hra nebyla špatná ikdyž sem čekal trochu více kampaně jedno směrné do děje určitě vtáhly ! zahrajetesi prakticky za každěho šlena jednotek čidíte a pilotujete toho dost!
Jen ty bugy :-(
jo a campaning je celkem hodně kratkej!!!!!
byl sem mile překvapen že hra byla odost míň náročná než Beta!!!
Moc bych chtěl plnou verzi jen bych si jí chtěl nejprve zahrat aď vím že vtom není poděl ve formě padaní servrů bugy atd.
Ale jinak hra ušla!!
Jo a celkem mí asi nějvíc na hře vadilo žebyla hodně malo krvavá tedy v tomto ohledu malo realistická!!

hoši mam origo kopii SP dohrane bez lagu super a ted kalim MP /) :D :D

30 říj 2011, 19:13
Captain
Captain

tyrol píše:
7260121 píše:
hra dohrana celkem nicmoc jsou tam i chyby jako byly v betě!!!!!!
co samozdřejmě neva když jde o piratskou verzi jenom bysi to chtělo ověřit plnou verzi jestly šlape jako hodinky a zasloužísi doní investovat finanční obnos!!
Hra nebyla špatná ikdyž sem čekal trochu více kampaně jedno směrné do děje určitě vtáhly ! zahrajetesi prakticky za každěho šlena jednotek čidíte a pilotujete toho dost!
Jen ty bugy :-(
jo a campaning je celkem hodně kratkej!!!!!
byl sem mile překvapen že hra byla odost míň náročná než Beta!!!
Moc bych chtěl plnou verzi jen bych si jí chtěl nejprve zahrat aď vím že vtom není poděl ve formě padaní servrů bugy atd.
Ale jinak hra ušla!!
Jo a celkem mí asi nějvíc na hře vadilo žebyla hodně malo krvavá tedy v tomto ohledu malo realistická!!

hoši mam origo kopii SP dohrane bez lagu super a ted kalim MP /) :D :D

A bugy ? Co třeba tak opožděnej zvuk apod.

30 říj 2011, 19:25
Private
Private

H3ROo píše:
YchuS píše:
H3ROo píše:

Ale zase si budeš moct zahrát multiplayer a v tom případě když si to nechceš koupit aby jsi to zjistil tak tady nepiš o radu...

Pomohl jsem si sám :) a MP mě nějak neláká.. chtěl jsem spíš jen vyzkoušet BF3 :)

30 říj 2011, 19:49
Private 1 st class
Private 1 st class

Zdravim chlapci a chlapi . Rad bych diskutoval a padani a minimalizaci B3 na plochu. Patrim do problemove skupiny s GTX 560 Ti SO od Gigabytu (na ktery neni novy BIOS na strankach gigabytu) . Chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo tu samou kartu a pomohlo mu to podtaktovani karty, ktere se doporucuje, aby to nepadalo. Laicky se zeptam je mozne snizit takt jadra z mych 1000 Mhz na mensi hodnotu kvuli Battlefieldu 3 a pak po dohrani zase takt vratit zpatky? A nebo si radsi pockat na patch, ktery by uz take mel vyjit? A jestli vubec to muze patch opravit?

win7-64 bit
i core 5 -2500K
4 GB ram

Nainstaloval jsem si OC Guru od Gigabytu a mam tu: GPU Voltage 1041
Memory Voltage 1350

GPU Clock 1000 Mhz
Shader Clock 2000 Mhz
Memory Clock 1145 Mhz

30 říj 2011, 20:12
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 219 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]