Autor |
Zpráva |
Henry Proper
Private
|
Re: Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
Henry Proper píše: Savy z verze Theta najdete ve složce appdata/roaming... ve win7 date START, do vyhledavaní "%appdata%" bez uvozovek, vyjede složka roaming a v ni je složka theta, tam jsou savy...
|
29 lis 2012, 15:25 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
raqos
Private
|
Ale i tam kdyz jsem prekopiroval savy z uplay verze, tak mi ukazovalo ze je to poskozene, takze jedu celou hru odznova, a to uz sem byl v new yorku na plnou synchronizaci
|
29 lis 2012, 19:22 |
|
1vojta1
Private
|
Ahoj hra mi normalně zapnout jde všechno udělal jsme 3% ze hry a jenom se pohnu tak se to lagne a napíše to že program přestal pracovat zkoušel jsem několik věcí ale nic nepomohlo prosím o radu.
|
29 lis 2012, 19:45 |
|
Vimrdan
Private
|
Mužu vás poprosit hodte mi na ulož to Save Sequence 5 budu moc vděčnej mám verzi kde je uložení ve savegame 105
|
29 lis 2012, 21:26 |
|
Deph_dc
Private
|
1vojta1 píše: Ahoj hra mi normalně zapnout jde všechno udělal jsme 3% ze hry a jenom se pohnu tak se to lagne a napíše to že program přestal pracovat zkoušel jsem několik věcí ale nic nepomohlo prosím o radu. no tak úplně stejnej problém mám i já, hru jsem přeinstaloval. Zkoušel jsem i 3 různý verze, i různý cracky. Jediný co můžu tak je volně se pohybovat po Bostonu. Padá to pouze když jdu plnit hlavní mise. už to řeším týden a nikdo mi nedokáže poradit co by s tím mohlo být.
|
29 lis 2012, 23:09 |
|
Nerox
Private
|
Čau hra mi šlape v pohodě ale v misich v New Yorku jak se pronásleduje ten padělatel peněz tak furt běhá dokola (zatím sem s ním dal 5 kol pak mě to přestalo bavit) nestalo se někomu něco podobného? Zkoušel sem dat nový crack ale bez úspechu mám verzi Black box s Theta crackem.
|
30 lis 2012, 13:55 |
|
Whiler
Private 1 st class
|
Zdravím, potřebuju pomoct, už jsem zoufalej !! Podařilo se mi cracknout Uplay, chodilo to v pohodě, pak sem musel přeinstalovat systém, hru nainstaluju znovu, crackuju úplně stejně jak před tím ale Uplay mě prostě nenechá aktivovat hru. Poprvé to napsalo že špatný CD key, tak jsem to cracknul znovu a teď už nejde ani kliknout na tu aktivaci. Pomůže někdo prosím ?? Crack Theta na verzi od Skidrow taky nefunguje...
|
01 pro 2012, 13:31 |
|
Whiler
Private 1 st class
|
Whiler píše: Zdravím, potřebuju pomoct, už jsem zoufalej !! Podařilo se mi cracknout Uplay, chodilo to v pohodě, pak sem musel přeinstalovat systém, hru nainstaluju znovu, crackuju úplně stejně jak před tím ale Uplay mě prostě nenechá aktivovat hru. Poprvé to napsalo že špatný CD key, tak jsem to cracknul znovu a teď už nejde ani kliknout na tu aktivaci. Pomůže někdo prosím ?? Crack Theta na verzi od Skidrow taky nefunguje... Vyřešeno --> jsem blbec :-(
|
01 pro 2012, 14:43 |
|
Whiler
Private 1 st class
|
Jinak jestli někdo shání savy, našel jsem stránku kde jsou, musíte si vybrat ty od Theta verze a pak to bude fungovat
|
01 pro 2012, 15:21 |
|
ton166
Private
|
potrebuji radu stahnul ,když hraji tak mi hra jede tak na hranici 22 fps a neni to moc plynule ale pritom kdyz se dvam na vytizeni grafiky tak nepresahne 40-50 procent at uz mam detaily na max nebo na min nevite čim to je ovladace na gk. mam nejnovejsi
_________________ muj PC.
Athlon II X4 640
MSI 6850 1gb
4Gb ram 1333hmz
MB MSI 870A-G54,USB 3.0
Zdroj AC 550W,80+
Windows 7 profesional 64bit
|
01 pro 2012, 18:35 |
|
Henry Proper
Private
|
Nerox píše: Čau hra mi šlape v pohodě ale v misich v New Yorku jak se pronásleduje ten padělatel peněz tak furt běhá dokola (zatím sem s ním dal 5 kol pak mě to přestalo bavit) nestalo se někomu něco podobného? Zkoušel sem dat nový crack ale bez úspechu mám verzi Black box s Theta crackem. Zkus ho chytit, pomůže to.... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D
|
02 pro 2012, 05:08 |
|
pechyv17
Private
|
Prosím Vás, ví někdo, kam se ukládá hra ve verzi od Skidrow? Měl jsem poškozenej save, zkoušel jsem všechno možný a nakonec jsem to smazal. Začal jsem znova, ale nechce se mi to opětovně hrát, tak bych si rád nahrál staženej save.
|
03 pro 2012, 16:25 |
|
SeiConopan
Private
|
Zdravim zkusil sem už 3 verze Assassina a u všech stejny problem...chybi mi nastavení rozlišení(v nabídce se vubec nezobrazí) a hra jede jen 640X480 měl někdo podobny problem?? Poraďte pls. Mam verzi THETA
|
06 pro 2012, 16:58 |
|
Dancik
Private 1 st class
|
Ahoj stahnul jsem si do hry DLCka ale hru jsem dohral a zadne tam nejsou pls pomzte..
|
07 pro 2012, 14:24 |
|
hiuga
Master Sergant
|
Neviete funguju na retail verziach DLC alebo su uz v tej hre.V black box verzii mi to nejde.
|
11 pro 2012, 18:42 |
|
|