|
Právě je 06 úno 2025, 14:16
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
dominik1995
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
este malej dotaz stahl sem si to prez ten warez, slo by presto i hrat spec ops pres lan?
|
26 led 2011, 19:21 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
mmmaaa píše: Sphinx píše: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Vyzkoušel jsem si pohrát s ZeroGear.bat a fungovalo to! Takže je to mnou rovnou samozřejmě i osobně ozkoušeno. Dále to zkoušel i kámoš a taky vše OK :-) Odzkoušeno na Windows XP SP3 na verzi od Skidrow. -----------------------
Link na balÃk se vÅ¡Ãm co potÅ™ebujeme
1) Opatchujte CoD na verzi 1.0.166 (ze složky Patch 166/Patch zkopÃrujte vÅ¡echny soubory do složky s hrou a potom pÅ™es to zkopÃrujte vÅ¡echny soubory ze složky Patch166/Crack)
2) Stáhněte si Steam, nainstalujte ho
3) VytvoÅ™te si na Steamu úÄet, nechte probÄ›hnout pÅ™Ãpadné aktualizace klienta, potom Steam vypnÄ›te
4) ZkopÃrujte UndeadPatch (ze složky UndeadPatch) do složky Steam (C:\Program Files\Steam)
5) Spusťte Undead Patch, stiskněte ENTER, potom Y a potom 2x ENTER
6) SpusÅ¥te Steam, pÅ™epnÄ›te se na záložku My Games, zde najdÄ›te hru Zero Gear a nainstalujte jÃ
7) Jakmile bude hotovo vypněte Steam a ve složce Steam (C:\Program Files\Steam) odstraňte steam.cfg a UndeadPatch
8) Do složky C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear zkopÃrujte obsah složky Zero Gear-pÅ™epsánÃ
9) Editujte soubor ZeroGear.bat ve složce C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear (pro úpravu na soubor kliknÄ›te pravým tlaÄÃtkem a potom vyberte upravit)
10) Upravte ho, aby vypadal následovně (soubor musà odkazovat na složku, kde máte nainstalováno MW2):
Kde: C: - disk na kterém máte MW2 nainstalováno cd \Program Files\Activision\Modern Warfare 2 - cesta do rootu hry (pÅ™Ãkaz cd na zaÄátku řádku MUSÃTE PONECHAT!)
11) SpusÅ¥te Steam (neleknÄ›te se, bude se pravdÄ›podobnÄ› updatovat), pÅ™epnÄ›te se na záložku My Games, kliknÄ›te na Zero Gear pravým tlaÄÃtkem, zvolte Vlasnosti, karta Aktualizace a vyberte Neaktualizovat automaticky tuto hru
12) SpusÅ¥te Zero Gear (jeÅ¡tÄ› se vám pustà instalace Directů a pár dalÅ¡Ãch kravin, to nechte probÄ›hnout) a užijte si CoD MW 2
Nenà to sice z mojà hlavy, ale MP mi podle tohoto návodu jede bez problému.
ahoj Steam jsem spustil ale žádnou hru ZERO GEAR prostÄ› nemohu najÃt..v Äem je chyba?,porad Chyba je v tom že přes ZEROGEAR se už dávno nehraje!!!Stáhni si aktuální patch (crack),a mapy které potom zkopíruješ do složky s hrou.."alteriw.net" to najdeš vše..
|
27 led 2011, 12:48 |
|
King01
Private
|
Ahoj už se tu trochu ztrácím....můžete mi nekdo prosim napsat opravdu funkční a aktuální návod jak rozjet MP? Díky
|
31 led 2011, 16:49 |
|
X1jirka
Warrant
|
Vše co potřebuješ ke hraní MP máš zde http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 Stáhni 3 update,nakopíruj do hry.To samé udělej s DLC (mapy),do které složky to máš nakopírovat budeš mít v návodu u DLC..(ale myslím že to byli "zone" a "miles")..enjoy
|
02 úno 2011, 11:33 |
|
robo.v
Private
|
PLS poradte mi dal somm stahovat z toho linku ( http://download.hellshare.sk/cod-mw-2-online-zip/2190052/ ) ale mi pise zednesi limit vycerpan ale nic som nestahoval a funguje to vobec ???
|
02 úno 2011, 16:11 |
|
iLegaly
Private
|
Ahoj všichni,dnes jsem si stáhl CoD 6 z alteriwnetu ten rip + dlc + patch. Rozbalil jsem hru pak nakopíroval aIW-DLC1,pak aIW-DLC2,pak aIW-Misc.Potom jsem skopíroval patch aIW-37a-10802. Změnil jsem si jméno a spustil jsem iw4mp.exe a pouze jak jsou ve windows hodiny tak vyjela ikonka něco to napsalo a hned zmizelo po čekání dvou hodin jsem to vzdal prostě nic se nedělo.Dnes jsem to zkoušel znova zase vyjela ikona a nic se neděje.Prosím poraďte chci si to už zahrát.Předem moc díky
|
09 úno 2011, 15:50 |
|
kocor
Private 1 st class
|
robo.v píše: PLS poradte mi dal somm stahovat z toho linku ( http://download.hellshare.sk/cod-mw-2-online-zip/2190052/ ) ale mi pise zednesi limit vycerpan ale nic som nestahoval a funguje to vobec ??? vyprdni se na nějakej Hellshare a stáhni a udělej vše podle návodu odsud http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 potom ti to pujde (snad) na 100%
11 úno 2011, 00:15 |
|
popaducek
Private
|
Ahoj. Prosim o pomoc posledni dobou mi multiplayer hlasi tuto: pri kliknuti na PLAY ONLINE pak se zobrazi tuto:![Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP](http://img254.imageshack.us/img254/5122/49134371.jpg) Hledal jsem to na Google a nic :-(
|
19 úno 2011, 15:45 |
|
popaducek
Private
|
Prominte ze tu furt pisu ale ten postum mi nepomohl. otevrel jsem tu slozku a v ni napsano tuto: [Configuration] Server=server.alteriw.net WebHost=auto Nickname=popaducek [Dynamic] HackWarningShown=True
|
20 úno 2011, 13:39 |
|
lo_W
Corporal
|
Ahoj, nedávno jsem si hru nainstaloval opatchoval, vše udělal jak měl, ale co se nestalo, hraju 1. den a vše v pořádku, ale 2. den si hru zapnu a po připojení na server mě to vykopne s hláškou: Steam authorization failed. Už jsem hledal i na IWnetu a zkusil vše co radili, ale beze změny. Nevíte někdo? Díky
|
28 úno 2011, 17:29 |
|
kocor
Private 1 st class
|
lo_W píše: Ahoj, nedávno jsem si hru nainstaloval opatchoval, vše udělal jak měl, ale co se nestalo, hraju 1. den a vše v pořádku, ale 2. den si hru zapnu a po připojení na server mě to vykopne s hláškou: Steam authorization failed. Už jsem hledal i na IWnetu a zkusil vše co radili, ale beze změny. Nevíte někdo? Díky ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) je to asi blbá otázka ale jakou máš verzi hry? od Skidrow bo něco tak a update si už asi zkoušel že ?
10 bře 2011, 22:35 |
|
lo_W
Corporal
|
Stáhnul jsem si pouze multiplayerovou verzi z iwnetu, ale už to jde, spouštím to jako správce. Někdx to ještě tu chybu hodí, ale na druhý pokus to většinou jde. Jinak mám aktualní vezri, s tím jsem si naprosto jist.
|
11 bře 2011, 20:56 |
|
ComOfHer
Private
|
![Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP](http://www.upnito.sk/0/chh3rkm4fpktdd7ndwkyrtnry5aechn6.png) Máte s tím taky někdo problém nebo jsem jediný? Bojím se toho nejhoršího a to, že mi dali BAN.
|
05 dub 2011, 22:02 |
|
X1jirka
Warrant
|
Ono taky záleží jestli jsi cheatoval nebo ne,pokud ano tak stejně by se ban nekonal nebot se jedou dedic,tak že jedině na určitém serveru...ale tohle na ban nevypadá,to by jsi se tak i tak dostal do menu...máš povolenej firewal?,kdy ti to začlo dělat?,nedávno probíhala údržba Iwnetu tak je možné že se ti to nějak posral*..napiš na Iwnet přilož screen a určitě ti poradí co stím
|
07 dub 2011, 12:31 |
|
ComOfHer
Private
|
X1jirka píše: Ono taky záleží jestli jsi cheatoval nebo ne,pokud ano tak stejně by se ban nekonal nebot se jedou dedic,tak že jedině na určitém serveru...ale tohle na ban nevypadá,to by jsi se tak i tak dostal do menu...máš povolenej firewal?,kdy ti to začlo dělat?,nedávno probíhala údržba Iwnetu tak je možné že se ti to nějak posral*..napiš na Iwnet přilož screen a určitě ti poradí co stím ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Ne, já necheatuju. Čestné slovo, jsem v MW2 cheat nikdy nepoužil, i když mi to někteří hráči tvrdili, ale už to funguje. Problém byl asi s údržbou. Jsem se vydesil, protože tohle se mi ještě nikdy nestalo.
|
07 dub 2011, 19:36 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|