|
Právě je 13 úno 2025, 00:19
|
Autor |
Zpráva |
Razor4177
Private
|
Re: Battlefield 3
Xpojnt píše: Zdravim chlapci a chlapi . Rad bych diskutoval a padani a minimalizaci B3 na plochu. Patrim do problemove skupiny s GTX 560 Ti SO od Gigabytu (na ktery neni novy BIOS na strankach gigabytu) . Chtel jsem se zeptat jestli ma nekdo tu samou kartu a pomohlo mu to podtaktovani karty, ktere se doporucuje, aby to nepadalo. Laicky se zeptam je mozne snizit takt jadra z mych 1000 Mhz na mensi hodnotu kvuli Battlefieldu 3 a pak po dohrani zase takt vratit zpatky? A nebo si radsi pockat na patch, ktery by uz take mel vyjit? A jestli vubec to muze patch opravit?
win7-64 bit i core 5 -2500K 4 GB ram
Nainstaloval jsem si OC Guru od Gigabytu a mam tu: GPU Voltage 1041 Memory Voltage 1350 GPU Clock 1000 Mhz Shader Clock 2000 Mhz Memory Clock 1145 Mhz Já mám taky 560Ti, akorát od Asusu. Update BIOSu jsem udělal, beze změny. Také jsem různě zkoušel si pohrát s voltáží a dalšíma serepetičkama jaké píšeš výše, také to vela úspěchu nesklidilo. Asi vážně zbude jen počkat na patch.
|
30 říj 2011, 20:15 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Bidas
Private
|
Honelix píše: Zdravim... Taky jsem nainstaloval a dokonce i rozjel bez vetsich problemu, ale jedna vec me trochu stve... pustil jsem vse na Ultra, ale kdyz (napr. na zacatku) beham po schodech, nebo proste v oblasti ktera asi neni jeste nacetla v pameti tak jsou sileny propady framu a takovy zakousavani... Kdyz je nacteno tak to bezi plynbule (kolem 30 FPS). Nevite v cem by mohl byt problem? Proc se to deje? Mozna nedostacuje hardware, ale myslim, ze tak hrozne na tom neni. Ovladace grafiky jsou myslim aktualni a to Catalyst 11.10... Nemuzu se dostat na stranky AMD do sekce driveru. Proto nevim... Sestava je tato: Ati Radeon HD 5850 (725/1000) AMD Phenom II X4 955 BE (3,2 Ghz) 4 GB RAM 1333 Mhz 750GB Western Digital Caviar Black Win 7 Professional Napadlo me take, jestli treba to nemuze byt vykonem procesoru. Pomohl by maly OC? Dosud jsem nikdy netaktoval, jeslikoz mi to neprislo az tak nutne i kdyz obcas by to mozna pomohlo. S OC procesoru nebude problem. S grafikou by to bylo horsi protoze to ma tusim zamkly v biosu. Kdyby nekdo vedel co by mohlo byt pricinou. (Vykon hardwaru, ovladace, nekopatibilita, nebo OC...) Byl bych rad za kazdou radu... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) EDIT: Zapomel jsem jeste ze hraju na rozliseni 1920x1080. Mam to stejny problem, jen grafarnu mam geforsku.
|
30 říj 2011, 20:20 |
|
Xpojnt
Private 1 st class
|
a mas original nebo od reloded? Ja jsem nikdy Battlefield nehral, tak jsem ho od reloaded stahnul na ukazku a libi se mi, tak premyslim i o MP, ale na ni bude asi potreba originalka. To padani je i u originalky? Nebo to fakt zlobi, pac to neni original?
|
30 říj 2011, 20:24 |
|
Numira Kasatumba
Private
|
Hned ma začátku hry ve vagonu dojdu ke dveřím,mám vzít brokovnici,ale nejde to,brokovka je zašprajcovaná a nenabízí mi to -stiskni E ,mám místo toho obrázek brokovnice,když se k těm dveřím přiblížím,nevíte co s tím?REOLADED CZ verze.díky.
|
30 říj 2011, 20:34 |
|
Xpojnt
Private 1 st class
|
Na jednom B3 foru pisou Pozor !! problém vyřešen. kdo má grafickou kartu geforce 560 Ti tak at si stáhne a nainstaluje nejnovější bios , opravdu to funguje, ještě mě to za 2 hodiny hraní neminimalizovalo na plochu a hra běží náhrerně. http://www.gigabyte.cz/products/page/vga/gv-n560oc-1gi/download/bios ale ja mam SOC a ten bios je jen por OC tak je to problem nebo by to nevadilo nainstalovat?
|
30 říj 2011, 21:01 |
|
kotyk
Private 2 nd class
|
nazdar mam tu rozbalovaci verzi a hazi mi to porad DIRECTX DEVICE CREATION ERROR mam nove ovladace i direct11 nevite jak na to?
|
30 říj 2011, 22:36 |
|
Mousman
Private
|
Xpojnt píše: Na jednom B3 foru pisou Pozor !! problém vyřešen.
kdo má grafickou kartu geforce 560 Ti tak at si stáhne a nainstaluje nejnovější bios , opravdu to funguje, ještě mě to za 2 hodiny hraní neminimalizovalo na plochu a hra běží náhrerně.
http://www.gigabyte.cz/products/page/vga/gv-n560oc-1gi/download/bios
ale ja mam SOC a ten bios je jen por OC tak je to problem nebo by to nevadilo nainstalovat? Mam OC verzi (SOC došla) a zkusím a řeknu jestli to funguje ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) EDIT: hra běžela na High bez pádu celých 18 minut (2x déle než předtím) pak jsem ji vypl ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) takže můžu potvrdit nový BIOS u GTX 560 Ti OC od gigabytu spravuje problém a pro majitele SOC karet, asi budete muset počkat
|
30 říj 2011, 23:26 |
|
Xpojnt
Private 1 st class
|
|
31 říj 2011, 02:29 |
|
sasp
Private
|
Zdravím mám takový problém. U mise tuším, že číslo 6 (Francie) se mi kolega zasekne u dveří, já vyjdu na místo po schodech, kde mám být a on je pořád dole u dveří a nemůžu se přes to dostat, udělal jsem i restart mise a zase. Prosím poraďte.
|
31 říj 2011, 08:36 |
|
Tomaczik2
Private
|
Zdravím. Co musim udělat aby se mi hra co 20min nevyhazovala. Už me to štve. Dik za odpověď. moje sestava: AMD Phenom II x6 3,2GHz 4GB RAM GeForce GTX 560 od ASUS WIN 7 Ultmate 32
|
31 říj 2011, 14:58 |
|
ados15
Private
|
Zdravím taky mám problém s misí ve Francii hned ze začátku jak se objevím v tunelu tak sedím v autě ale auto stojí a spolubojovníci tam nikde nejsou a normálně se tam objeví popisek za koho hrajete a kde ale to je vše a když hýbám miší tak to nereaguje ale když zmáčknu ESC tak to se dostanu do menu a do nastavení nevíte co by s tím mohlo být?
|
31 říj 2011, 15:02 |
|
Xpojnt
Private 1 st class
|
Tomaczik2 píše: Zdravím. Co musim udělat aby se mi hra co 20min nevyhazovala. Už me to štve. Dik za odpověď.
moje sestava: AMD Phenom II x6 3,2GHz 4GB RAM GeForce GTX 560 od ASUS WIN 7 Ultmate 32 Mas problem jako vetsina hracu s kartou 560 Ti, co mas za verzi grafiky? OC nebo SOC?
|
31 říj 2011, 16:58 |
|
Wogin
Private
|
Zdarec pánové mám takoví menší problémek. V nějaký čtvrtý ( myslim ) misy kdy máte zníčit helinu a týpky co k ní běží pomocí letadla tak helinu sice zníčim ale následný úkol zabít sbylé přeživší už mi jaksi nejde. I kdybych tam těch náletů poslal milion tak ty zmetci ne a ne zhebnout. Stalo se to taky někomu ?
|
31 říj 2011, 17:10 |
|
romanc
Master Sergant
|
Wogin píše: Zdarec pánové mám takoví menší problémek. V nějaký čtvrtý ( myslim ) misy kdy máte zníčit helinu a týpky co k ní běží pomocí letadla tak helinu sice zníčim ale následný úkol zabít sbylé přeživší už mi jaksi nejde. I kdybych tam těch náletů poslal milion tak ty zmetci ne a ne zhebnout. Stalo se to taky někomu ? restartovat celou misy mel sem to taky
|
31 říj 2011, 17:23 |
|
Mousman
Private
|
Tak doplnim ještě info dnes jsem to pustil hrál jsem asi hodinu a pak to zase spadlo takže update Biosu jen prodlouží dobu před pádem ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ještě zkusím aktualizovat Bios na desce a hrát si s takty až budu vědět další info řeknu. EDIT: 2h a pak pád ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) dělá si to co chce
Naposledy upravil Mousman dne 31 říj 2011, 19:56, celkově upraveno 1
|
31 říj 2011, 17:23 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|