|
Právě je 06 úno 2025, 03:45
|
Driver San Francisco-všechny problémy sem!
|
Autor |
Zpráva |
Po1nT
Captain
|
Re: Driver San Francisco-všechny problémy sem!
Warfarýn píše: OndryS píše: Stáhnuto - Nainstalováno - !!Error!!
Kliknu ve složce s crackem na "UbisoftGameLauncher.exe" a napíše se mi hláška "Aplikace nemohla být spuštěná, protože součást QtCore4.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace". Driver jsem stáhnul od uživatele WARFARÝN poradí někdo ? díky. Proč klikáš!Ten soubor musíš zkopírovat do program files/ubisoft/ubisoft launcher a přepíšeš soubory. Návod: Nainstaluješ hru! Pak půjdeš tam kde máš instalnutou hru klikneš na gu.exe,vytvoříš profil,stáhneš aktualizace a bude to chtít klíč a ten nevyplníš dále Zkopíruješ crack do:program files/ubisoft/ubisoft launcher a přepíšeš soubory Pak klikneš ve složce program files/ubisoft/ubisoft launcher na ubisoft launcher pak půjdeš zpět kde máš nainstalovanou hru a klikneš driver.exe chvilku počkáš a ukáže se tabulka a tam dáš play! POkud problém přetrvává tak tady máš to dll vložíš windows/system32 Jenže když na to kliknu tak se mi napíše tohle: "Aplikace nemohla být spuštěná, protože součást QtWebKit4.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace".//Edit: Neustále mi to ukazuje že mi chybí ty .dll soubory !
|
24 zář 2011, 14:40 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
RedfoxCZ
Private
|
Ahoj všem, potřebuju poradit. Hru jsem nainstaloval, updatnul a chtěl jsem smazat to "settings.yml" faktem je, že ve složce Ubisoft Games Launcher žádné není. Když tedy nemám co mazat a do hry hodím crack hází mi to error s ubisoft game launcher a hru nespustí. Zkusil jsem tedy jiné řešení, takže jsem updatnul hru patchem a pak ještě launcherem. Vytvořilo se settings.yml myslel sem, že mám vyhráno takže jsem ho smazal a voala hra opět stejný error. Může někdo poradit? Nikde jsem nenašel odpovědi
|
24 zář 2011, 15:04 |
|
Jimmyk6993
Private
|
OndryS: Rovnou si tam najdi i QtNetwork4.dll ;)
|
24 zář 2011, 15:18 |
|
Po1nT
Captain
|
QtNetwork4.dll jsem stáhnul a teď mi to ukazuje tuhle chybovou hlášku "Vstupní body procedury ?supportsSsl@QSslSocket@@SA_NXZ se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně QtNetwork4.dll nalézt".
Už si opravdu nevím rady ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) //Edit: Stáhnul jsem patch a vše jede jak má takže v pohodě akorát nastavení grafiky tam není :/
Naposledy upravil Po1nT dne 24 zář 2011, 15:59, celkově upraveno 1
|
24 zář 2011, 15:33 |
|
polosatan666
Private
|
naistalujem hru. ked spustim qu.exe, chvilku blika HDD a nabehne hlaska, ze chyba nejaky config subor , ze mam hru restartovat a spustit znova, alebo kontaktovat Ubisoft ?? nestalo sa Vam nieco podobne? Mam nainstalovany aj update dalej sa nemozem dostat
|
24 zář 2011, 15:41 |
|
Po1nT
Captain
|
Warfarýn píše: OndryS píše: QtNetwork4.dll jsem stáhnul a teď mi to ukazuje tuhle chybovou hlášku "Vstupní body procedury ?supportsSsl@QSslSocket@@SA_NXZ se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně QtNetwork4.dll nalézt".
Už si opravdu nevím rady ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) //Edit: Stáhnul jsem patch a vše jede jak má takže v pohodě akorát nastavení grafiky tam není :/ Ok tak je to v pohodě jo?jo a grafika jako nastavení tam je,ale je to jako v crysis 2. V Crysis 2 si options nepamatuju ale zkusím to najít. HRA UŽ JEDE !!!
|
24 zář 2011, 16:08 |
|
Tomikk.90
Corporal
|
tak mě to asi nepůjde, protože originály a cracked hry od ubi nemůžu mít v pc najednou (asi). ale neva, stejně si na vánoce koupim konzoli tak si to zahraju tam, kde jsem drivera potkal poprvé, na playstationu...
|
24 zář 2011, 17:04 |
|
Buculicek
Private 1 st class
Registrován: 12 kvě 2009, 14:53 Příspěvky: 26 Bydliště: -Alijaška-
|
Zdravim,mam taky problem,hru jsem normalne zacal instalovat,celou dobu dobry az na konci to hodi chybu s Microsoft Visual C++2008 jedina moznst je ok.Ve chvili kdi na to clicknu tak me to ukaze normalne pro dokonceni instalace clicknete na Finish to udelam ale hra se me nikam nenainstaluje misto na disku me to sebere ale hra neni za boha nikde nainstalovana ani v ceste kterou jserm zvolil.
|
24 zář 2011, 17:16 |
|
Tomikk.90
Corporal
|
Buculicek píše: Zdravim,mam taky problem,hru jsem normalne zacal instalovat,celou dobu dobry az na konci to hodi chybu s Microsoft Visual C++2008 jedina moznst je ok.Ve chvili kdi na to clicknu tak me to ukaze normalne pro dokonceni instalace clicknete na Finish to udelam ale hra se me nikam nenainstaluje misto na disku me to sebere ale hra neni za boha nikde nainstalovana ani v ceste kterou jserm zvolil. nejdřív nainstaluj oba C++ ručně a pak spusť instalaci. pokud používáš avast, NEotvírej setup v sandboxu
|
24 zář 2011, 17:21 |
|
Buculicek
Private 1 st class
Registrován: 12 kvě 2009, 14:53 Příspěvky: 26 Bydliště: -Alijaška-
|
Tomikk.90 píše: Buculicek píše: Zdravim,mam taky problem,hru jsem normalne zacal instalovat,celou dobu dobry az na konci to hodi chybu s Microsoft Visual C++2008 jedina moznst je ok.Ve chvili kdi na to clicknu tak me to ukaze normalne pro dokonceni instalace clicknete na Finish to udelam ale hra se me nikam nenainstaluje misto na disku me to sebere ale hra neni za boha nikde nainstalovana ani v ceste kterou jserm zvolil. nejdřív nainstaluj oba C++ ručně a pak spusť instalaci. pokud používáš avast, NEotvírej setup v sandboxu Dekuju za radu.Jeste jenom nevim jak jsi to myslel v SandBoxu ?
|
24 zář 2011, 17:25 |
|
Bighead_CZ
Private
|
Dík warfaren za návod,už to funguje ;)
|
24 zář 2011, 18:24 |
|
Hans_16
Private
|
taky jsem měl problémy se spuštěním, nainstaloval jsem to, nainstaloval update, zkopíroval crack. pak jsem chtěl smazat ten soubor v dokumentech settings.yml, ale ta složka s tímto souborem tam nebyla, takže jsem ho nesmazal a při spuštění hry chvilku načítal (kontrolka disku indikovala práci disku), ale po chvíli to přestalo a hra se nespustila. ale stačilo to spustit jako správce a už to jede
|
24 zář 2011, 19:34 |
|
Tomikk.90
Corporal
|
Buculicek píše: Tomikk.90 píše: Buculicek píše: Zdravim,mam taky problem,hru jsem normalne zacal instalovat,celou dobu dobry az na konci to hodi chybu s Microsoft Visual C++2008 jedina moznst je ok.Ve chvili kdi na to clicknu tak me to ukaze normalne pro dokonceni instalace clicknete na Finish to udelam ale hra se me nikam nenainstaluje misto na disku me to sebere ale hra neni za boha nikde nainstalovana ani v ceste kterou jserm zvolil. nejdřív nainstaluj oba C++ ručně a pak spusť instalaci. pokud používáš avast, NEotvírej setup v sandboxu Dekuju za radu.Jeste jenom nevim jak jsi to myslel v SandBoxu ? je to součástí antiviru avast a je to ochrana před potencionálně nebdezpečnýma aplikacema... poznáš to tak, že okno aplikace máš červeně orámovaný. tzn pokud instaluješ v neorámovanym okně, je vše v pořádku pokaždý se tě to zeptá, jestli chceš aplikaci otevřít normálně, v sandboxu nebo neotvírat...
|
24 zář 2011, 19:36 |
|
farmax
Private
|
Mam taky velký problem když spustim gu.exe napiše gamelauncher error CODe 1 pritom ho tam mam , a kdyz chci spustit game launcher napise mi to qtcore4dll že tam neni a pritom jsem to daval do slozky fakt nwm ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) nemohl by nekdo pomoct na skype nebo nejak dekuji
|
24 zář 2011, 20:12 |
|
HollyDeny
Corporal
|
Tak taky mi to fakčí ale uplně na začátku instalace byla čeština pak už ne bude nebo jak to je s cz verzí
_________________ PC-RYZEN 5 2600 16 GB Ram GTX 1060 Win 10 Pro 64bit
|
24 zář 2011, 21:35 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|